Tervetuloa kesätöihin Seinäjoen seurakunnan Lähetyssoppeen

Seinäjoen seurakunta hakee kahta myyjää Lähetyssoppeen 3.6.-26.7.2024 väliseksi ajaksi.

Lähetyssoppi (Matti Visanninkuja 15) on Seinäjoen seurakunnan kauppa, jossa myydään seurakuntalaisten valmistamia tuotteita lähetystyön hyväksi.

Työtehtävinä on myyjän tehtävät sekä käsitöiden valmistamista eri tekniikoilla. Työ sisältää liaäkai asiakaspalvelua, kaupan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista ja tilityksien tekeminen yhdessä työparin kanssa. Työ on itsenäistä ja oma-aloitteista työtä. Työaika klo 10-17, viikkotyöaika 35 h.

Palkka 11,12 €/tunti.

Valintaa tehdessä eduksi katsotaan, jos ev.lut kirkon tekemä lähetystyö on sinulle tuttua. Haastattelut pe 15.3.24.

Viikolla 21 järjestetään yksi perehdytyspäivä.

Lähetyssihteeri Pia Ketola, puh. 050-385 0445, pia.ketola@evl.fi

Seinäjoen seurakunta on Seinäjoen yli 65 000 asukkaan kaupungin alueella sijaitseva noin 200 eri alojen ammattilaisen yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Meitä työskentelee kaupungin neljällä, omaleimaisella alueella: keskustassa toimii Seinäjoen alueseurakunta, Nurmossa, Ylistarossa ja Peräseinäjoella on omat kappeliseurakuntansa. Lisäksi meillä on kolme leirikeskusta, ne sijaitsevat Nurmossa, Peräseinäjoella ja Ähtärissä.

Seinäjoen seurakunta tunnetaan yhteisönä, jonka jäsenyyttä, työtä ja työn tuloksia arvostetaan. Meillä jokainen tulee kohdatuksi lämpimästi ja avoimesti, ja kuulluksi omana itsenään. Vahvistamme yhteisöllisyyttä kutsuen jokaista lähetyskäskyn mukaisesti Jumalan yhteyteen, välittämään lähimmäisistä ja pitämään huolta luomakunnasta. Me pohjalaiset olemme tunnetusti yritteliästä väkeä, mikä seurakunnan toiminnassa näkyy voimissaan olevana kökkähenkenä, vapaaehtoistyöt ja talkoilla tekeminen ovat voimissaan.

Tervetuloa Seinäjoen seurakuntaan!

Matti Visanninkuja 15
60100 Seinäjoki

• Seinäjoen seurakunta - Savuton työpaikka
  • Tutustu työnantajaan

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.