Lammin kirkon kesäopas - Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

Haemme kesäopasta Lammin kirkkoon ajalle 3.6. – 9.8.2024

Haemme kesäopasta Lammin kirkkoon ajalle 3.6. - 9.8.2024

Tehtäviin kuuluu kirkon valvonta, kirkon avaaminen ja sulkeminen ja muita erikseen määriteltäviä tehtäviä.

Työhön vaaditaan 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä kirkossa yksin. Muu kielitaito ja valmiudet kirkon opastamiseen katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on osa-aikainen, 30 tuntia viikossa. Työaika on maanantaista perjantaihin klo. 11-17. Palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusluokan 301 mukaan.

Hakemukset voi jättää sähköisesti KirkkoRekry-järjestelmässä 16.4. klo 15 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Päivi Korpinen paivi.korpinen@evl.fi.

Päivi Korpinen paivi.korpinen@evl.fi 0408049420

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä perustettiin vuonna 2009 Hämeenlinnan kaupungin kuntaliitoksen myötä. Yhtymään kuuluvat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan ja Lammin seurakunnat. Tuuloksen seurakunta yhdistyi Lammin seurakuntaan vuoden 2019 alussa ja toimii nyt Lammin alueseurakuntana. Kalvolan seurakunta yhdistyi Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaan vuoden 2023 alusta.

Katariinantie 2
16900 Lammi

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.