Lastenohjaaja - Kokkolan seurakuntayhtymä

Meillä vallitsee yhdessä tekemisen meininki. Suhtaudumme työhömme mielenkiinnolla ja uteliaasti. Haluamme kehittää toimintaamme niin, että se vastaa tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita.

”Lapsi saa kulkea elämän seikkailuihin turvallisesti suuremman suojassa.”
”Uskon aarreaitasta voi löytää elämän aineksia ja rohkeutta olla juuri minä, reilu kaveri ja kristitty.”
”Lapsella on lupa olla aktiivinen ja arvostettu seurakunnan jäsen.”

Tule tekemään tämä todeksi kanssamme!

Kokkolan suomalainen seurakunta hakee

LASTENOHJAAJAA

Tehtävä painottuu laaja-alaisesti alle kouluikäisten ja heidän perheidensä parissa tehtävään työhön. Työtehtäviin kuuluu säännöllinen viikkotoiminta mm. päiväkerhoissa ja Pajurinteen leikkipuistossa, verkostoyhteistyö ja avoimen varhaiskasvatustoiminnan kehittäminen. Näiden lisäksi tehtävään kuuluvat retket ja perheleirit.

Edellytämme

-180 osaamispisteen laajuista Kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen, tai muuta soveltuvaa tutkintoa, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnon osilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen.

-Tehtävään on kelpoinen myös nuorisotyönohjaajan (Kirkon säädöskokoelma nro 164) ja varhaiskasvatuksen ohjaajan (Kirkon säädöskokoelma nro 165) tutkinnon suorittanut sekä aiempien piispainkokouksen lastenohjaajaa koskevien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittanut.

-Ev.lut.kirkon konfirmoitua jäsenyyttä

Arvostamme
• motivaatiota ja taitoa toimia alle kouluikäisten ja heidän perheidensä parissa
• ymmärrystä kirkon kasvatuksen Polku -toimintamallista ja valtakunnallisesta
varhaiskasvatussuunnitelmasta (Vasu)
• halua mahdollistaa lasten ja perheiden osallisuutta
• vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaitoja
• aloite- ja koordinointikykyä
• joustavuutta ja kykyä toimia yli työalarajojen
• musiikillista osaamista
• digityötaitoja

Tarjoamme
• monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän ja hyvän perehdytyksen
• tukea antavan kasvatustyön tiimin sekä työyhteisön
• mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen työnohjauksen ja koulutusten kautta
• työsuhde-etuina Edenred virike- ja lounasedut, työsuhdepyöräedun
• lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemman työterveyshuollon

Työaika on 38 h 15 min viikossa ja osa siitä on iltaisin ja viikonloppuisin tehtävää työtä.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaan (KirVESTES). Palkka on vähintään 2309 €/kk.

Työ alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä KiVhL 2:12 § mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Työpaikkahaastattelut ovat 2.5.2024

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Sirpa Karjalainen puh. 050-3147270, sirpa.karjalainen@evl.fi
Kirkkoherra Jouni Sirviö puh. 050-3147250 jouni.sirvio@evl.fi.

Kokkolan suomalainen seurakunta on yksi kuudesta Kokkolan seurakuntayhtymään kuuluvasta seurakunnasta. Jäseniä Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa on noin 23 600.
Toimintamme keskittyy kanta-Kokkolan alueelle. Lasten ja heidän perheiden parissa tehtävää työtä varten meillä on varhaiskasvatuksen ohjaaja, viisi lastenohjaajaa ja kolme päiväkerho-ohjaajaa. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan sitä tehdään erilaisissa tiimeissä ja verkostoissa. Perheiden hyvinvointi ja kristillisen kasvatuksen tukeminen ovat meille tärkeitä.

Kasvatustyömme muodostuu kahdesta kokonaisuudesta: varhaiskasvatuksesta sekä kouluikäisten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa tehtävästä työstä. Kasvatustyön pohjana Polku-toimintamalli ohjaa meitä toimimaan niin, että lapsi, nuori ja aikuinen voi elää kristittynä seurakunnan yhteydessä itselleen luontevalla tavalla.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!