Lastenohjaajan sijaisuus 1.8.-31.12.2024 - Akaan seurakunta

Akaan seurakunnassa on haettavana lastenohjaajan sijaisuus ajalle 1.8.-31.12.2024.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, jonka painopisteenä on perheiden ja lasten kanssa tehtävä työ. Tehtävän runko muodostuu ryhmätoiminnasta, erilaisista lasten ja perheiden tapahtumista sekä leiri- ja retkitoiminnasta. Työ sisältää myös toimimista varhaisnuoriso- ja rippikoulutyössä tarpeen mukaan. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta sisältää säännöllistä iltatyötä ja tilanteen mukaan viikonlopputyötä.

Etsimme kirkon työhön sitoutuvaa, lapsilähtöistä ja kehittämismyönteistä lastenohjaajaa. Sinulle ei ole este tehdä työtä yli työalarajojen, yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa, olet innostunut ja oma-aloitteinen työssä. Toivomme, että sinulla on taitoa tai ainakin halua oppia ja tehdä sometyötä. Musiikin ja liikunnan osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta toivotaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja) tai muuta seurakunnan lastenohjaajan tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Työaika tehtävässä on 38h15min viikossa. Palkkaus on kirkon kelpoisuusehdot täyttävälle kirVESTES vaativuusryhmän 402 mukaisesti, jonka lisäksi maksetaan mahdollista kokemus- tai suorituslisää. Tehtävänhoidossa tarvitset mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävään valitulla on kahden kuukauden koeaika. Hänen tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote nähtäväksi ennen tehtävässä aloittamista.

Hakuaika tehtävään on 13.5. - 26.5.2024. Haastattelut järjestetään perjantaina 31.5.2024 klo 14-17 välillä. Hakemukset kirkkorekry.fi:n kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatuksen työalavastaava Hanna Jussila hanna.jussila@evl.fi tai 0407257415 (parhaiten tavoitettavissa iltapäivisin).

Hanna Jussila, 0407257415, hanna.jussila@evl.fi

Akaan seurakunta on 11 200 jäsenen seurakunta, joka toimii kolmella alueella Akaassa. Vakituista henkilökuntaa seurakunnassa työskentelee noin 30.

Sontulantie 1
37800 Akaa

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.