Skip to main content

Kuopion Alavan seurakunnassa on haettavana
LASTENOHJAAJAN OSA-AIKAINEN SIJAISUUS 2.1.- 30.6.2024

Lastenohjaajan tehtävät sisältävät lasten ja perheiden ryhmien ohjaamista sekä muuta lapsi- ja perhetoimintaa. Odotamme hakijalta sitoutumista kirkon varhaiskasvatukseen ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöntaitoja.

Tehtävään valittavalta edellytetään Kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja) tai muun piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittamista. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 402. Työaika on 87,3 %. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.11.2023 klo 16 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake ilmoituksessa olevasta linkistä. Haastattelut pidetään ma 4.12. klo 17.30 -19.30 välisenä aikana.

Lisätietoja

https://www.kuopionseurakunnat.fi/alavan-seurakunta/meidan-seurakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaaja Sirpa Pesoselta p. 040 4848 297 tai sirpa.pesonen@evl.fi.

Tietoja organisaatiosta

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymä

Kuopion Alavan seurakunta kuuluu Tuomiokirkkoseurakunnan sekä Kallaveden, Männistön, Puijon, Järvi-Kuopion seurakuntien ohella Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymään.

Seurakuntaamme kuuluvat Niiralan, Särkiniemen, Särkilahden, Savilahden, Neulamäen, Lehtoniemen, Keilankannan sekä osittain Haapaniemen kaupunginosat. Alavan seurakunta on perustettu v. 1967.


Osoite: Keihäskatu 5 b, 70620 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat