Skip to main content
Lastenohjaajan vuorotteluvapaan sij. (uusintahaku) - Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteisessä kasvatustyössä on avoinna määräaikainen lastenohjaajan työsuhde, vuorotteluvapaan sijaisuus - uusintahaku.
Haettava työsuhde on kestoltaan 29.1.2024 - 26.6.2024.

Tervetuloa asiantuntevaan ja luovaan joukkoomme toteuttamaan laaja-alaista kirkon varhaiskasvatusta! Sijaisuuden työtehtävien pääpaino on iltapäivätoiminnassa, mutta sijaisuuteen sisältyy myös muuta varhaiskasvatusta.

Tehtävän kielivaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Kokemus iltapäivätoiminnasta auttaa tehtävän hoitamisessa. Työtehtävässäsi tarvitset myös taitoja ohjata muskaria ja kohdata perheitä. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostunutta työotetta.

Kelpoisuusehtona vuorotteluvapaan sijaisuuteen lastenohjaajan työssä on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, entinen lapsi- ja perhetyön perustutkinto, tai aikaisempi, piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan koulutus. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös muun, iltapäivätoimintaan kelpoistavan kasvatusalan koulutuksen, esimerkiksi aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan koulutuksen.

Työaika on 38 t 15 min. viikossa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi hakevan tulee olla TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Lastenohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön on lisäksi oltava ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävään valitun on esitettävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Työsuhteessa on kuukauden koeaika.

Lastenohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuutta haetaan 29.11.2023 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta "Hae työpaikkaa".
Haku on mahdollista myös kirjeitse osoitteella:
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Kirjaamo, PL 922, 20101 Turku.
Kuoreen tunnus: Lastenohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuuden haku.

Peruspalkka on KirVESTESin vaativuusluokka 402/20 (2223,64 €) mukainen, jonka päälle maksetaan työkokemuksen perusteella määräytyvää kokemuslisää. Seurakuntayhtymässä on käytössä suorituslisäjärjestelmä.

Haastattelut tehtävään järjestetään arkisin viikolla 49 (4. - 8.12.).
Tehtävä täytetään 29.1. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ke 22.11. klo 15.30-16.00 kasvatustyön johtaja Katja Vanhatalo puh. 040 341 7237.

Tietoja organisaatiosta

Yhteinen kasvatustyö

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä on noin 430 työntekijän mukava yhteisö, jossa työntekijät välittävät toisistaan ja arvostavat toistensa työtä. Arvomme ovat pyhyys, inhimillisyys, rohkeus ja luotettavuus.

Henkilöstömme työhyvinvointi on yksi strategiamme painopisteistä. Teemme työtä noin 140 000 turkulaisen ja kaarinalaisen parissa.


Osoite: Eerikinkatu 3, Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat