Skip to main content
Nuorisotyönohjaaja - Salon seurakunta

Tervetuloa Saloon!

Salon seurakunnassa on haettavana määräaikainen nuorisotyönohjaajan virka

Meillä on annettavana sinulle mielenkiintoinen määräaikainen nuorisotyönohjaajan pesti vuodelle 2024 Salon seurakunnan vivahteikkaassa kasvatustyössä. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi yhteistyössä moniammatillisen ja innostuneen tiimin kanssa. Työn ytimenä on alakouluikäisten parissa tehtävä työ, johon kuuluu kouluyhteistyön kehittäminen itäisen Salon alueella. Pääset myös tekemään muuta nuorisotyötä ja rippikoulutyötä. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa omaa työnäkyäsi ja käyttää omia vahvuuksiasi. Saat työsi tueksi perehdytyksen, kannustavat työkaverit, hyvän työterveyshuollon, mahdollisuuden koulutuksiin ja esihenkilön tuen.

Tehtävän hoito edellyttää - Hyviä vuorovaikutus- ja yhteisötaitoja - Lasten ja nuorten maailman tuntemusta ja intoa heidän kanssaan työskentelyyn - Yhteistyökykyä muiden työalojen ja seurakunnan ulkopuolisten toimijoiden kanssa - Kykyä itsenäiseen, aktiiviseen ja kehittävään työotteeseen - Ajokorttia

Haku päättyy 15.12.2023, haastatteluun valituille ilmoitetaan 18.12. ja mahdolliset työhaastattelut pidetään joulukuun aikana. Paikka täytetään 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisen virkasuhteen kesto on 31.12.2024 asti.

Nuorisotyönohjaajan viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 164) mukainen nuorisotyönohjaajan viran haltijan kelpoisuus. Palkkaus on KirVesTes vaativuusryhmän 502 mukainen 2598,45€/kk + mahdolliset kokemuslisät. Viranhaltijan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja ennen viran vastaanottamista valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaa täytettäessä voidaan huomioida myös valmistumassa olevat opiskelijat.

Kysy lisää: Vilho Routasalo, 044 774 5290, vilho.routasalo@evl.fi, Kasvatuksen esihenkilö Salon srk

Lisätietoja

https://www.salonseurakunta.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vilho Routasalo, 0447745290, vilho.routasalo@evl.fi

Tietoja organisaatiosta

Salon seurakunta

Salon seurakunta on joka päivä parempi vajaan 40000 jäsenen yhteisö historiallisessa Varsinais-Suomalaisessa miljöössä.


Osoite: Kirkkokatu 6, 24100 Salo

Sinulle suositellut työpaikat