Perheneuvoja - Raaseporin seurakuntayhtymä

Perheneuvoja

Raaseporin seurakuntayhtymä, Raaseporin perheasiain neuvottelukeskus ilmoittaa perheneuvojan virkaa haettavaksi

Kelpoisuusehto:
Virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
Vähintään 60 opintopisteen laajuinen Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestämä perheneuvonnan erityiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen.
Meriitiksi lasketaan aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Kielivaatimukset: erinomaiset kirjalliset ja suulliset ruotsin kielen taidot sekä hyvät kirjalliset ja suulliset suomen kielen taidot.
Kirkon viranhaltijalta vaaditaan Suomen ev lut kirkon jäsenyys.
Palkka: vaativuusryhmä 602
Virkapaikka: Perheasiain neuvottelukeskus Pohja, Raasepori.
Virkaa täytetään niin pian kuin mahdollista. Kuuden kuukauden koeaika. Lääkäritoditus kelpoisuudesta virkaan. Soveltuvuustesti käytetään viran täyttämiseen.
Hakuaika päättyy perjantaina 26.04.2024 klo. 16.00. Hakemukset postitse tai Kirkkorekryn kautta.

Ann-Sofi Storbacka, , perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja puh. 044-3001707 ann-sofi.storbacka@evl.fi

katso kotisivu https://www.raaseporinseurakunnat.fi/

10601 Tammisaari

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!