Puutarhuri - Lahden seurakuntayhtymä

Lahden seurakuntien kiinteistötoimi hakee

puutarhuria kesäkaudeksi 2024

kiinteistöjen piha- ja puistoalueiden ylläpitoon sekä viherrakentamiseen.

Haemme puutarhuria määräaikaiseen työsopimussuhteiseen tehtävään Lahden seurakuntien kiinteistöille piha- ja puistoalueiden ylläpitoon sekä viherrakentamiseen. Hoidettavia kiinteistöjä on yhteensä 17 ja niihin kuuluvat kirkot, seurakuntakodit ja leirikeskukset. Kiinteistöt sijaitsevat Lahdessa, Nastolassa ja Hollolassa, joten ajokortti (B-kortti) katsotaan eduksi.

Puutarhurin koulutus tai työssä hankittu vankka alan ammattitaito katsotaan hakijoille eduksi.

Edellytämme 18 vuoden ikää ja riittävää suomen kielen taitoa. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, kykyä fyysiseen ulkotyöhön, täsmällisyyttä sekä organisointikykyä. Koneiden käyttötaito katsotaan hakijoille eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön sekä monipuoliset työtehtävät. Työt alkavat 2.4.2024 ja työsuhde kestää lokakuun loppuun. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Hae työpaikkaa 4.3.2024 klo 12.00 mennessä täyttämällä hakemus sähköisesti osoitteessa https://kirkkorekry.fi.

Hakijoiden tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun viikolla 10.
Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä maaliskuun aikana.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Jukka-Pekka Penttinen puh. 044 719 1545 tai jukka-pekka.penttinen@evl.fi.

Hakuilmoitus on julkaistu yleisessä tietoverkossa Lahden seurakuntien verkkosivuilla 24.1.2024.

Kiinteistöpäällikkö Jukka-Pekka Penttinen puh. 044 719 1545 tai jukka-pekka.penttinen@evl.fi

Lahti on hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä pääkaupunkia sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan Salpausselän harjustaan sekä vireästä urheilu- ja kulttuurielämästä. Lahden viisi paikallisseurakuntaa muodostavat seurakuntayhtymän, joka huolehtii muun muassa seurakuntien yhteisistä tehtävistä. Lahden seurakuntien väkiluku on 76 000 ja työntekijämäärä reilut 300. Talous on tasapainossa ja aktiivisella hallinto- ja toimintarakenteen kehittämisellä turvataan tulevaisuuden toimintaedellytyksiä.

Kirkkokatu 5
15110 Lahti

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.