Skip to main content
Sairaalateologi, kesätyö 2024 - Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunnan sairaalasielunhoidossa on haettava määräaikainen sairaalateologin virka, jonka pääasialliset tehtävät on määritelty seuraavasti:
- Sielunhoitokeskustelut, rukoushetket ja varallaolopäivystys työvuorolistan mukaisesti.
- Kirkolliset toimitukset, lähinnä hautaan siunaamiset sairaalan kappelissa papiksi vihityllä

Viran pääasiallisten tehtävien hoitamiseen liittyvien yleisten valmiuksien lisäksi eduksi katsotaan sosiaali- ja terveysalan tuntemus.
Tehtävän vaatimuksena on teologin maisterin tai kanditaatin tutkinto tai alaa opiskeleva. Sairaalasielunhoidon kesätyöntekijän määräaikaiseen virkaan valitun tulee olla kirkkolain 6 luvun 13 §:n mukaisesti Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran vaativuusryhmä on opiskelijalla 501-503 ja papilla 601. Loma-oikeus ja muut ehdot ovat KirVesTesin mukaiset.

Virka täytetään 1.6.-31.8.2024 väliseksi ajaksi. Virka on työaikalaissa (2§) ja kirkon virkaehtosopimuksessa (140 §) tarkoitettu hengellisen työn virka, johon ei sovelleta työaikalakia; kuitenkin niin että Jyväskylän seurakunnassa noudatetaan toistaiseksi Kirkon virkaehtosopimuksen liite 19 mukaista moduulityöaikaa, joka koskee myös tätä määräaikaista virkaa.
Virkapaikka on sairaala Novassa.

Lisätietoja

https://www.jyvaskylanseurakunta.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sairaalapastori Katriina Ilvesmäki, katriina.ilvesmaki@evl.fi, 050 3367461.
Hakemukset jätetään KirkkoRekryyn 5.12. klo 16.00 mennessä. Haastattelut pidetään viikolla 50 Teamsin kautta.

Tietoja organisaatiosta

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta koostuu neljästä alueesta ja yhteisistä palveluyksiköistä. Strategiamme on olla ”Lepoa Jumalassa -lähellä ihmistä.” Seurakunnassa on noin 92 000 jäsentä ja noin 280 työntekijää.

Sairaalasielunhoito palvelee Jyväskylässä Keski-Suomen hyvinvointialuetta maakunnasta Jyväskylään hoitoon saapuvia kohdaten. Työyhteisömme on pieni ja työ on varsin itsenäistä. Kesätyöntekijällä on tuki ja ohjaus työhön lähityöyhteisössämme ja laajemmin koko organisaatiossamme. Jyväskylän seurakunnalla on ympäristödiplomi ja olemme savuton ja tuoksuton seurakunta.


Osoite: Seurakuntatoimisto; Vapaudenkatu 47, 40100 Jyväskylä
Jyväskylän seurakunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat