Säsongarbetare - Porvoon seurakuntayhtymä

Borgå kyrkliga samfällighet söker säsongsarbetare till Näsebackens begravningsplats till visstidsanställning, sammanlagt 14-16 personer. Arbetsuppgifterna omfattar skötsel och underhåll av begravningsplatsen och gravarna, bland annat krattning, plantering och vattning av blommor samt gräsklippning.
Vi önskar att de sökande har energi, samarbetsförmåga, positivitet och förmåga till fysiskt arbete utomhus och till möten med anhöriga. Vi förväntar att de arbetssökande är minst 18 år gamla och beredda på att arbeta hela arbetsperioden 29.4-31.10.2024. Erfarenhet av park- och trädgårdsarbeten räknas som merit.
Till intervju kallas vid behov och beslutet meddelas personligen till de som blir valda. Valen inleds redan under ansökningstiden.
Lönesättningen för uppgiften bestäms enligt KyrkTAK, kravgrupp 301 (grundlön 1 957,85 €/månad) eller 302 (grundlön 2 025,20 €/månad) enligt uppgiften. Därtill kan betalas erfarenhetstillägg för lämplig arbetserfarenhet. Det används också ett system för prestationstillägg. Arbetstiden är 38 timmar och 15 minuter per vecka. I anställningsförhållandena tillämpas prövotid.

Kontaktinformation

Mer information ger arbetsledare inom begravningsväsendet Jouni Manninen, 040 6747 467 jouni.manninen@evl.fi.

Lär dig mer om oss

Borgå kyrkliga samfällighet bildas av Porvoon suomalainen seurakunta och Borgå svenska domkyrkoförsamling, vars medlemsantal är sammanlagt 34 357. I den kyrkliga samfälligheten sköts begravningsväsendet, fastighets- och ekonomiärenden, sjukhussjälavården, familjerådgivningen och gemensam personal- och övrig förvaltning för båda två församlingar. I Borgå församlingar och den kyrkliga samfälligheten arbetade cirka 110 personer i slutet av år 2023.

Näsebackavägen 5
06100 Porvoo

Mer om arbetsgivaren
Sök nu!

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.