Vi söker till Karleby kyrkliga samfällighets nio gravgårdar säsongarbetare för att sköta om och underhålla gravgårdar och parkområden och anlägga grönområden.

Karleby kyrkliga samfällighet söker säsongarbetare till Anna, Marie och Elisabeth begravningsplatser för tidsbestämt arbetsförhållande under skötselperioden 2024.
Arbetsförhållandet börjar mellan april och juni och arbetsförhållandets längd är 1-6 månader. Veckoarbetstiden är 38 h 15 min. Personer som är födda 2007 eller tidigare kan söka arbetet. I arbetsförhållandet tillämpas prövotid.

Vi rekryterar redan under ansökningstiden, så det lönar sig att vara snabb!

Vi söker säsongarbetare

1. Säsongarbetare till allmänn skötsel av gravgårdarna och skötsel av gravar. Till arbetsupgifterna hör att rensa ogräs, kratta, sköta om blomplanteringar och klippa gräs. Arbetserfarenhet inom branschen ses som merit.

2. Säsongarbetare till allmänn skötsel av gravgårdar och grönbyggen samt sommarvikarier för kyrkvaktmästare och gravgrävningsarbeten. Arbetserfarenhet inom branschen samt förmåga att använda maskiner ses som merit. Körkort är nödvändigt (minst klass T).

må-onsd kl. 12-14 begravningsplatsarbetsledare Bernt Slotte, tfn 050 3147 480.

Lär dig mer om oss

Karleby kyrkliga samfällighet har 9 begravningsplatser, med en sammanlagd areal på ca 40 hektar.
Typiska arbetsuppgifter är skötsel av grönområden och allmänna områden, t. ex. gräsklippning, skötsel av planteringar, bevattning och renhållning. Samfälligheten erbjuder även gravskötsel av privata gravar. Under skötselperioden arbetar ca 40 säsongsanställda och ca 50 sommarjobbare på begravningsplatserna.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola

Mer om arbetsgivaren
Sök nu!

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.