Skip to main content
seurakuntamestari - Savonlinnan seurakunta

Seurakuntamestarin tehtävä Sulkavan ja Rantasalmen kappeliseurakunnan alueella

Savonlinnan seurakunta hakee seurakuntamestaria. Tehtävä sijoittuu sekä Sulkavan että Rantasalmen kappeliseurakunnan alueelle. Tehtäviin kuuluu - suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa - kiinteistöjen talonmiehen tehtävät kaikissa kappelien alueilla olevissa seurakunnan kiinteistöissä - koneiden ja laitteiden käyttöä sekä niiden huollon järjestäminen - asiakkaiden opastus ja neuvonta tilaisuuksia järjestettäessä - toimitilojen järjestäminen tilaisuuksien vaatimaan kuntoon - seurakunnallisten tilaisuuksien muu yleisjärjestely ja käytännön valmistelu - haudankaivu ja peitto - hautausmaiden yleishoito

Tehtävään ei ole koulutusvaatimusta, mutta arvostamme kiinteistöalan koulutusta, suntion ammattitutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä käytännön työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarvittaessa henkilö koulutetaan tehtäviin. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävä on määräaikainen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus vaativuusryhmän 402 mukainen, peruspalkka 2.138,13 e/kk. Koeaika on 6 kk, kuitenkin max. puolet määräaikaisuuden kestosta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilasta. Hakuaika on 20.11-1.12.2023. Hakemukset lähetetään sähköisesti 1.12.2023 klo 14 mennessä kirkkorekry.fi-palvelun kautta, www.kirkkorekry.fi. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta toimittaa hakemustasi sähköisesti, toimita se kirjallisesti osoitteeseen: Savonlinnan seurakunta, kirkkoneuvosto, Kirkkokatu 17, 57100 SAVONLINNA. Haastattelut pidetään erikseen sovittuna aikana.

Lisätietoja

http://www.savonlinnanseurakunta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistöpäällikkö Markus Pehkonen, p. 044 776 8049, markus.pehkonen@evl.fi

Tietoja organisaatiosta

Savonlinnan seurakunta, Kiinteistötoimi

Savonlinnan seurakuntaan kuuluvat Savonlinnan kaupungin alueella toimiva Tuomiokirkkoseurakunta, Enonkosken, Kerimäen, Punkaharjun, Rantasalmen ja Sulkavan kappeliseurakunnat sekä Savonrannan kirkkopiiri. Hallinnolliset tehtävät on keskitetty Savonlinnaan. Jäseniä on yhteensä noin 28 900 ja työntekijöitä yli 110. Savonlinnan seurakunta haluaa pitää työntekijöistä hyvää huolta. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, ateria-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden etätyöhön työtehtävien luonteen mukaan. Työntekijällä on myös mahdollisuus kouluttautua, kehittyä ja kehittää. Elämä täällä Saimaan sydänseuduilla norppien naapurina on rauhallista ja yhteisöllistä. Seurakunnasta löytyy sekä maalaisseurakuntien viehätystä että Suomen parhaan kesäkaupungin vilinää. Täällä on tilaa elää omannäköistä elämää ja tehdä työtä lämpimässä ja kannustavassa ilmapiirissä.


Osoite: Kirkkokatu 17, 57100 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat