Seurakuntamestari - Raahen seurakunta

Raahen seurakunnassa haettavana seurakuntamestarin virka Siikajoen alueella.

Tehtäviin kuulu Siikajoen kirkon suntion tehtävät, kirkon ja pappilan talonmiehen ja vahtimestarin tehtävät, seurakuntapuutarhurin, siivoojan ja Siikajoen hautausmaanhoitajan tehtävät.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävien edellyttämä koulutus tai käytännön kokemus seurakuntamestarin tehtävissä. Viran hoito edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti.
Oma auto välttämätön.
Lisäksi edellytetään evankelis-luterilaisen seurakunnan jäsenyyttä.

Seurakunnassa on kahdeksan seurakuntamestaria, jotka hoitavat tehtävät yhteisvastuullisesti siten, että kukin seurakuntamestari hoitaa päävastuullisesti hänelle nimettyä virkaa ja aluetta.
Työskentely voi siten tapahtua tarvittaessa koko seurakunnan alueella.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen. Virkaan valitun on ennen viran täyttämistä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Heikki Ilkko puh. 040-6710601 / heikki.ilkko@evl.fi

Raahen seurakunta on Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva noin 22.000 jäsen seurakunta, joka sijaitsee Raahen kaupungin ja Siikajoen kunnan alueella.

Sovionkatu 1
92100 Raahe

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.