Seurakuntamestari - Liedon seurakunta

Liedon seurakunta hakee seurakuntamestaria vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu myös hautaustoimeen ja talvikunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Haudan kaivuu seurakunnassa on ulkoistettu. Seurakuntamestari voi tarvittaessa hoitaa myös jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjä ja toimia. Seurakuntamestarin työskentelypaikka on Liedon kirkon hautausmaalla, mutta työtehtäviä on myös koko seurakunnan alueella, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ajokorttia (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävään valittavalta edellytetään kokemusta vastaavista tehtävistä ja suntion tai seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkintoa. Hakijan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

 Palkkaus: KirVESTES vaativuusryhmä 402 (2 319,25 €/kk). Työkokemusvuosien mukaan laskettava vuosisidonnainen lisä on 81,50 - 304,00 €. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulevan tulee ennen työsuhteen alkua osoittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen 30.6.2024 mennessä sähköisesti Kirkkorekry-palveluun.

Talouspäällikkö Marika Ahola p. 050 594 6870, marika.ahola@evl.fi (Ei ajalla 14.6.-30.6.2024)

Liedon seurakunta on noin 40 työntekijän työyhteisö, joka toimii kasvavan Liedon kaupungin ja Auran kunnan alueella Turun läheisyydessä. Seurakunnassa on noin 18 000 jäsentä. Seurakunnassa toteutetaan vireää jumalanpalveluselämää neljällä kirkkoalueella.

Hyvättyläntie 19
21420 Lieto

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.