Seurakuntamestarin virka, Tuiran seurakunta - Oulun ev.lut. seurakuntayhtymä

Oulun seurakuntayhtymässä on haettavana seurakuntamestarin virka, sijoituspaikkana Tuiran seurakunta

Seurakuntamestarin viran pääasiallinen työskentelypaikkana on Tuiran seurakunta. Tehtäviisi voi kuulua työskentelyä toisessa seurakunnassa, pääosin Haukiputaan seurakunnassa, Oulun seurakuntayhtymän alueella.

Arvostamme palvelualttiutta ja täsmällisyyttä sekä joustavuutta sopeutua kirkonpalvelijan epäsäännöllisiin työaikoihin iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi odotamme yhteistyö- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä riittävää atk-osaamista.
Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, laajat työterveyshuollon palvelut ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista.

Tehtävän tarkoitus ja sen tavoite
- Suntion tehtävät jumalanpalveluksissa ja muissa kirkollisissa tilaisuuksissa
- Vahtimestaripalvelut
- Tehtävässä korostuu sitoutuminen kirkkoon ja sen tunnustukseen.

Tehtävän pääasiallinen sisältö
- Seurakunnan toimitilojen ja kalustuksen järjestäminen tilaisuuksien vaatimaan kuntoon
- Seurakunnallisten tilaisuuksien muu yleisjärjestely ja käytännön valmistelu (mm. av-laitteet)
- Sakraalitilan valmistaminen tilaisuuden luonteen ja kirkkovuoden ajankohdan mukaisesti (koristelu yms.)
- Huolehtiminen kirkkotekstiileistä ja kirkollisesta esineistöstä
- Tarvittaessa hautapaikkojen näyttöön ja mittaukseen liittyvät tehtävät.
- Muut esimiehen määräämät tehtävät

Muuta tehtävän sisällöstä
- Toimitilojen ja niiden piha-alueiden talonmiespalvelut
- Seurakuntalaisten avustaminen tilaisuuksissa ja niihin valmistautumisessa
- Toimitilojen esittelyä
- Harjoittelun ohjaus ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen

Huomioitavaa
Valitun on ennen virkasuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehdot
Soveltuva ammatillinen perustutkinto (esim. suntio).
Virkasuhteeseen on kelpoinen vain evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus KirVESTES vaativuusryhmä 402 mukainen (2251,70-2389,36 e/kk) Lisäksi voidaan maksaa euromääräistä kokemuslisää siihen oikeuttavan palvelusajan täyttyessä 3 (81,50 e/kk), 5 (162,00e/kk), 10 (243,00 e/kk) ja 15 (304,00 e/kk) vuotta.

Hakemukset pyydämme ensisijaisesti sähköisen rekrytointipalvelumme kautta. Hakuaika päättyy 26.4.2024 klo 15. Haastattelut toteutetaan 27.5.2024. klo 16 alkaen.

Kirjepostina saapuviin hakemuksiin on liitettävä ansioluettelo tai CV (ei todistusjäljennöksiä). Hakemukset osoitetaan Oulun seurakuntayhtymän henkilöstöpalveluille ja niiden on oltava perillä hakuajan päättymispäivänä klo 15 mennessä osoitteessa Oulun seurakuntayhtymä, kirjaamo, henkilöstöpalvelut, PL 122, Isokatu 17, 90101 Oulu. Kuoreen merkintä "Seurakuntamestarin virka, Tuira". Hakemuksia ei palauteta.

Määräajan jälkeen saapuneita sähköisiä tai paperisia hakemuksia taikka hakemusten liitteitä ei huomioida hakuprosessissa.

Virkasuhteen täyttää Tuiran seurakuntaneuvosto.

Tehtävää koskevat tiedustelut seurakuntamestari, tiimivastaava Keijo Hauru p. 040 527 2155 ja kirkkoherra Niilo Pesonen p. 044 316 1584.
Sähköistä hakemista koskevat tiedustelut henkilöstösihteeri Jaana Väyrynen, p. 044 788 3929.

Oulun seurakuntayhtymään kuuluu seitsemän seurakuntaa, yhtymän johto ja seitsemän palveluyksikköä. Oulun seurakuntien jäsenmäärä on noin 150 000. Päätoimisia työntekijöitä on noin 400.
Tuiran seurakunta on 40 000 jäsenellään yksi Suomen suurimmista seurakunnista. Yliopisto ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitseva teknologiakylä antavat leimansa seurakunnan alueen elinkeinoelämälle. Päätoimisia työntekijöitä on noin 55.

Myllytie 5
90500 Oulu

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!