seurakuntapastori - Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli

Kankaanpään seurakuntaan etsitään seurakuntapastoria Jämijärven alueelle.

Tehtävän vaativuuden takia haetaan jo pappisvihkimyksen saanutta ja jonkin verran työkokemusta omaavaa pappia. Mahdollinen johtamiskokemus/ koulutus katsotaan lisäansioksi.

Viran sisältö:
- Jämijärven kirkkoalueen vastaavana pappina ja johtokunnan sihteerinä toimiminen
- tarvittaessa koko Kankaanpään seurakunnan alueella toimiminen
- Jämijärven kirkkoalueella jumalanpalvelusten suunnittelu ja toteutus
- kirkolliset toimitukset
- yleinen seurakuntatyö
- rippikoulu ja muu opetus
- muut esihenkilön määräämät tehtävät

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusluokkaan 602.
Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Virasta kiinnostuneet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan täyttämällä hakulomakkeen täällä. Toissijaisesti kiinnostuksesta voi ilmoittaa tuomiokapituliin ja lähettää hakemuksen osoitteella Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli, Hämeentie 13, 20500 Turku.

Ilmoittautua voi 23.6.2024 klo 12 mennessä.
Kutsu haastatteluun lähetetään erikseen. Ne on alustavasti suunniteltu pidettäväksi elokuun toisella viikolla.

Ilmoittautumiseen liitetään mahdollisuuksien mukaan nimikirjanote.
Virkaan määrättävältä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä.
Virkaan määrätyn tulee toimittaa lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskentelviltä (rikosrekisterilaki 6 § 2 mom.).

Kirkkoherra Mika Kyytinen, p. 044 713 3500, mika.kyytinen@evl.fi
Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen, p. 0400 126515, pauliina.jarvinen@evl.fi

Kankaanpään seurakunta koostuu Kankaanpään lisäksi neljästä kirkkoalueesta, jotka ovat Honkajoki, Jämijärvi, Karvia ja Siikainen. Nyt haetaan pappia erityisesti Jämijärven kirkkoalueelle. Seurakuntalaisia on vajaa 14 000 ja vakituisia työntekijöitä vähän alle 50 henkeä. Seurakunta panostaa henkilöstökoulutukseen ja teemme yhdessä opintomatkoja.

Keskuskatu 51 B
38700 Kankaanpää

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.