Siivooja - Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä

Tampereen seurakuntien Aito-keskus sijaitsee luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä Aitolahdella Näsijärven rannalla, noin 25 kilometriä Tampereen keskustasta ja Rajalan leirikeskus sijaitsee Kurussa, noin 50 km pohjoiseen Tampereelta.

Kiinteistö- ja leirikeskuspalvelut

AitO keskus, Kirjoniementie 15. Tampere
Rajalan leirikeskus, Valkeajärventie 240, 34300 Kuru

SIIVOOJA
6 paikkaa
Hakuaikaa jatketaan 10.3.2024 asti.

Tehtävään kuuluu mm. majoitustilojen puhtaanapito, asiakaspalvelu ja avustavia keittiötehtäviä. Odotamme reipasta otetta työntekoon. Arvostamme huolellisuutta, positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

- vuorotyön ja julkisen liikenteen puuttumisen vuoksi oman ajoneuvon käyttö välttämätön
- työaika 114 h 45 min / 3 viikkoa, sisältää aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja
- työsuhteen kesto 2-3 kk aikavälillä 1.6.-31.8.
- palkkaus KirVESTES vaatimusryhmä 202 (1820,58 € / kk)

soila.muurikainen@evl.fi

Kirjoniementie 15
33680 Tampere

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.