Siivooja - Salon seurakunta

Siivooja leirikeskukseen.

Salon seurakunta hakee kesäksi siivoojaa työskentelemään leirikeskuksessa. Siivoja huolehtii leirikeskuksessa mm. rippileirien ja muiden tapahtumien ajan tilojen siisteydestä. Tehtävään kuuluu myös keittiön ja ruokailutilojen siisteydestä huolehtiminen. Hyvin varusteltujen leirikeskustilojen lisäksi tarjoamme viihtyisän työympäristön kauniissa miljöössä sekä monipuolisia työtehtäviä.

Jaana Koli 040 6361242
Satu Kaukiainen 044 7745282

Salon seurakunnassa on monipuolista toimintaa maantieteelisesti laajalla alueella. Seurakuntaan liittyi vuoden 2009 kuntaliitoksessa 10 seurakuntaa ja vuoden 2023 seurakuntaliitoksessa Martinkoski. Vuoden alussa seurakunnassa on noin 40 000 jäsentä ja 130 vakituista työntekijää. Seurakunnassa on yhteensä seitsemän leirikeskusta tai -leirimaja, 16 kirkkoa ja 23 hautausmaata.

Kirkkokatu 6
24100 Salo

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.