Sommararbetare - Malax församling

Malax församling söker SOMMARARBETARE för sommaren 2024 till församlingens alla parker, gravgårdar och fastigheter i Malax, Petalax och på Bergö.

Arbetsuppgifterna är huvudsakligen skötsel av grönområden och avtalsgravarna
(gräsklippning, trimning, ogräsrensning mm.) samt av förman övrigt ålagda arbetsuppgifter.

Vi uppskattar förmåga att arbeta praktiskt och självständigt samt förutsätter förmåga till fysiskt utomhusarbete.

Kyrkvaktmästare Kent Gullqvist i Malax, 040-723 7886
Kyrkvaktmästare Mats Holmberg i Petalax, 040-487 8950
Kyrkvaktmästare Linda West i Bergö, 050-364 2146
Kyrkoherde Tomi Tornberg, 050-559 7757

Lär dig mer om oss

Malax församling är en tvåspråkig församling som grundades 1.1.2023 av tidigare Bergö, Malax och Petalax församlingar. Vi har kyrkor, begravningsplatser samt verksamhet på alla tre ställen. Vi är 17 anställda, så som präster, kantorer, diakoner, personal inom barn och ungdomsarbetet, kyrkvaktmästare och personal inom förvaltning och ekonomi, som jobbar i församlingen.

Malax Kyrktået 4
66100 Maalahti

Mer om arbetsgivaren
Sök nu!

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.