Skip to main content
Suntio/vahtimestari - Janakkalan seurakunta

Janakkalan seurakunnassa on haettavana suntio/vahtimestarin sijaisuus 01.02.2024-31.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat suntion tehtävät kirkossa ja seurakunnan muiden tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen, kiinteistöjen siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen sekä kahvitarjoilujen ym. järjestäminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää joustavuutta, sopeutumiskykyä ja oma-aloitteisuutta. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Suntion ammattitutkinto tai käytännön ammattitehtävissä hankittu vastaava osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme osaamista suntion/vahtimestarin tehtävissä ja kiinteistöhuollon tehtävissä sekä asiakaspalvelutaitoja ja kokemusta keittiö- ja siivoustyöstä. Tehtävä edellyttää tietotekniikan perusteiden hallintaa, hyvää suomen kielen taitoa ja oman auton käyttöä.

Tehtävän palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 401 mukaisesti (2116,96 euroa). Lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaista kokemuslisää (77,00 - 284,00 euroa riippuen työkokemuksen pituudesta) sekä seurakunnan palkkausjärjestelmän mukaista suorituslisää.

Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkalanseurakunta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylivahtimestari Kaja Kirpu, puh. 044 7656 989, kaja.kirpu@evl.fi.

Tietoja organisaatiosta

Janakkalan seurakunta

Janakkalan seurakunta on kanta-hämäläinen maalaisseurakunta. Seurakunnassa noin 11300 jäsentä, työyhteisössä 38 työkaveria. Janakkala elää vahvasti kulttuurista ja luonnosta. Seurakunnan elämän ja toiminnan keskuksia ovat viisisataavuotias Pyhän Laurin kirkko, Turengin sekä Tervakosken seurakuntakeskukset pikkukirkkoineen ja peruskorjattu Rantalahden leirikeskus.


Osoite: Juttilantie 2, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat