Talouspäällikön viransijaisuus 1.12.2023 - 31.5.2025 - Vieremän seurakunta

Haemme palvelukseen oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä talousosaajaa ajalle 1.12.2023 - 31.5.2025, jonka tehtävänä on vastata seurakunnan talouden hoitamisesta, henkilöstö- ja yleishallinnosta. Talouspäällikkö toimii myös kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston kokousten valmistelijana ja esittelijänä.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva opisto/amk-tasoinen talouden ja hallinnon tutkinto ja riittävä kokemus talousasioiden hoitamisesta. Arvostamme kokemusta seurakunnan tai muun julkisorganisaation talouden hoitamisesta ja suunnittelusta sekä toimintaympäristön tuntemisesta. Hakijalta edellytetään kiitettävää suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Viran palkkaus on J10 palkkaluokituksen mukainen (KirVESTES). Ennen viransijaisuuden vastaanottamista viransijaisuuteen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhde alkaa sopimuksen mukaisesti. Viransijaisuus on mahdollista sovittaa 60 - 100%:n työajalle. Viran sijaiseksi valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemus ansioluetteloineen ja viran kelpoisuusehdon täyttävä tutkintotodistus osoitetaan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 30.11.2023 klo 14 mennessä osoitteella Vieremän seurakunta, Kirkkotie 1, 74200 Vieremä tai sähköpostilla jukka.koivusalo(at)evl.fi. Kuoreen tai sähköpostin aihekenttään merkintä talouspäällikön viransijaisuus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Tiedusteluihin vastaa kirkkoherra Jukka Koivusalo puh. 0400-711 024, jukka.koivusalo@evl.fi.

Jukka Koivusalo, kirkkoherra. Puh. 0400-711 024, jukka.koivusalo@evl.fi

Tietoja organisaatiosta

Vieremän seurakunta

Vieremän seurakunta sijaitsee kauniissa maaseutupitäjässä, Ylä-Savossa. Paikkakunta on tunnettu maito- ja koneteollisuustuotannostaan. Vieremän seurakunnan jäsenmäärä on noin 2650. Työntekijöitä Vieremän seurakunnassa on 6.

Osoite: Kirkkotie 1, 74200 Vieremä