Skip to main content
Teknisk fastighetsskötare inom fastighetsväsendet - Porvoon seurakuntayhtymä

Den tekniska fastighetsskötaren inom fastighetsväsendet
- sköter den kyrkliga samfällighetens fastigheter tekniskt och underhåller dem tillsammans med intressentgrupper/tjänsteleverantörer;
- medverkar i utveckling och kvalitativ förbättring av funktioner och tjänster inom fastighetsväsendet;
- ansvarar för energiuppföljning och deltar i miljöarbete;
- tar för sin del hand om kostnadseffektivitet;
- planerar, följer upp och ansvarar för regelbundet underhåll, regelbundna underhållsarbeten och myndighetskontroll i samarbete med arbetsledaren inom fastighetsväsendet;
- fungerar som vikarie för arbetsledaren inom fastighetsväsendet i vissa uppgifter;
- granskar delvist fakturor som kommer till kostnadsställe fastighetsväsendet;
- utför andra uppgifter som chefen ger.

Skötsel av uppgiften kräver en examen inom fastighetsbranschen, erfarenhet av att fungera som teknisk fastighetsskötare och kundbetjäningsförmåga. Erfarenhet av vaktmästarens/gårdskarlens arbetsuppgifter räknas som merit.

I arbetet behövs kunskaper i datateknik och förståelse för fastighetsteknik (bl.a. brand- och sprinklersystem), system för byggnadsautomation och den särskilda karaktären av kyrkobetjäningsarbete. Vi använder bl.a. TyövuoroVelho, Granlund Manager, eValvomo, Prime och SAP-baserad reskontra. Sökanden ska ha körkort.

Den person som vi söker är energisk och utåtriktad och kan agera i sin uppgift självständigt, ansvarsfullt och serviceinriktat och kommer överens med olika människor. Vi uppskattar också intresse för kyrkobyggnader, historia och kyrkokonst. Den person som anställs sätts in i sitt arbete.

Uppgiften placeras i kravgrupp 403 i kyrkans allmänna lönesystem (uppgiftsbaserad lön 2 450 €/månad). Dessutom kan betalas erfarenhetstillägg som grundar sig på arbetserfarenhet (84-313 €/månad) och prestationstillägg som grundar sig på personlig prestation. Arbetstiden är allmän arbetstid enligt kyrkans tjänste- och arbetskollektivavtal (38,25 h/vecka).

Borgå kyrkliga samfällighet erbjuder bl.a. lunch- och välmåendeförmån och omfattande företagshälsovårdstjänster.

Vid tillsättande av tjänsten tillämpas sex månaders prövotid. Den som blir vald till tjänsten ska förete ett godtagbart läkarintyg över sin hälsa inom ramarna för prövotiden. Tjänsten ska tillträdas från och med 1.1.2024 eller enligt överenskommelse.
Ansökningstiden upphör 3.12.2023 kl. 23.59. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden.

Läs mer

http://www.domkyrkan.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

I frågor som gäller uppgiften svarar mån. 20.11 och mån 27.11 kl. 8-9 fastighets- och anskaffningschef Krista Eloneva, tfn 040 488 9009, krista.eloneva(at)evl.fi.

Lära dig mer om oss

Borgå kyrkliga samfällighet

Borgå kyrkliga samfällighet är en trygg arbetsgivare som erbjuder många olika uppgifter. Samfälligheten sköter gemensamma funktioner som stöder arbete i Porvoon suomalainen seurakunta och Borgå svenska domkyrkoförsamling. I den kyrkliga samfälligheten har cirka 50 anställda och församlingarna i stort sett lika många.

Våra anställda får utvecklas genom att utbilda sig på sin egen bransch. Vi erbjuder också företagshälsovård över lagstadgad miniminivå, till exempel fysioterapi och korttidspsykoterapi. Därtill erbjuder vi de anställda välmående- och lunchförmån.

Borgå kyrkliga samfällighet har kyrkans miljödiplom.

Välkommen till att jobba hos oss!


Adress: Lundagatan 5, 06100 Porvoo

Sinulle suositellut työpaikat