Tiekirkko-opas - Lohjan seurakunta

Olisko tässä sinun kesätyöpaikkasi?

Haemme Lohjan seurakunnan kirkkoihin reippaita ja oma-aloitteisia

TIEKIRKKO-OPPAITA

Pyhän Laurin kirkkoon ajalle 3.6.-16.8.2024
Karjalohjan kirkkoon ajalle 3.6.-2.8.2024
Sammatin kirkkoon ajalle 3.6.-2.8.2024
Nummen kirkkoon ajalle 3.6.-2.8.2024
Pusulan kirkkoon ajalle 3.6.-2.8.2024
Kärkölän kirkkoon ajalle 24.6.-2.8.2024

Palkkaamme jokaiseen tiekirkkoon 2-3 opasta pääsääntöisesti kesä-heinäkuuksi. Pyhän Laurin kirkossa töitä on tarjolla elokuun puoliväliin asti. Oppaat työskentelevät kirkoissa pääsääntöisesti arkipäivinä (ma-pe). Kaikissa kirkoissa opas on paikalla klo 11-15.

Tiekirkko-oppaana tärkeä tehtäväsi on ottaa vastaan ja opastaa tiekirkkovieraita. Kirkon historian lisäksi osaat kertoa pääkohtia myös alueen historiasta.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, myönteistä asiakaspalveluhenkeä sekä esiintymisvalmiutta. Työ sopii erityisen hyvin seurakunnan toiminnasta kiinnostuneille, vähintään 15 vuotta täyttäneille peruskoulun suorittaneille nuorille tai opiskelijoille. Myös hyvästä kielitaidosta (suomi, ruotsi, englanti) on hyötyä oppaan työssä. Saat perehdytyksen tehtävään, joten aikaisempaa työkokemusta ei välttämättä tarvitse olla.

Tiekirkko-oppaan palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen (liite 5) mukaisesti 9,68 €/tunti. Työaika on noin 4-5 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa (ma-pe).

Hakuaika päättyy 31.3.2024 klo 15. Jokaiseen tiekirkkoon haetaan samalla hakulomakkeella. Olemme hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä.

henkilöstöpäällikkö Katri Lahtiluoma, katri.lahtiluoma@evl.fi

700-vuotias Lohjan seurakunta on yksi suomen vanhimmista evankelisluterilaisen kirkon seurakunnista, johon kuuluu Lohjan kantaseurakunnan lisäksi neljä alueseurakuntaa: Karjalohja, Nummi, Pusula ja Sammatti. Lohjan seurakunnan jäsenmäärä on reilut 31300 henkeä ja työntekijöitä seurakunnassa on yhteensä n. 115. Lisäksi seurakunta tarjoa kesätyöpaikan noin 70 työntekijälle eri tehtäväalueilla.

Laurinkatu 40
08100 Lohja

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.