Ungdomsarbetsledare - Malax församling

Kom och jobba med ungdomar i Malax församling!

Malax församling söker en ordinarie ungdomsarbetsledare (100 %). Ungdomsarbetsledaren ansvarar för den kristna fostran inom åldersgrupperna 13-29 år. I tjänsten ingår konfirmandarbete och hjälpledarverksamhet.

Av den sökande förutsätts examen enligt kyrkans författningssamling nr. 164 samt god förmåga att använda svenska och finska i tal och skrift

Den som blir vald bör vara konfirmerad medlem av evangelisk-lutherska kyrkan i Finland.

Arbetet inleds 1.8.2024 eller enligt överenskommelse. Prövotid 6 månader. Innan tjänsten tillträds skall den som väljs visa ett godkänt intyg över sitt hälsotillstånd av företagsläkare samt ett utdrag från straffregistret, enligt straffregisterlag 6 § 2 mom.

Lönekravgrupp 502 enligt KyrkTAK.

Kontaktinformation

Ansökningshandlingar med cv lämnas in via KirkkoRekry och skall vara tillhanda senast tisdag 30.4.2024 kl. 15.00.
Mera information ger kyrkoherde Tomi Tornberg,
050 559 7757, tomi.tornberg@evl.fi.

Lär dig mer om oss

Malax församling är en levande landsbygdsförsamling med drygt 4000 medlemmar. Församlingen består av tidigare Malax, Bergö och Petalax församlingar som gick samman 1.1.2023.

Malax kyrktået 4
66100 Maalahti

Mer om arbetsgivaren
Sök nu!

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.