Varhaiskasvattaja, osa-aikainen - Lempäälän seurakunta

Haluaisitko sinä töihin vireään ja monipuoliseen seurakuntaan? Hae Lempäälään ja pääset osaksi mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä.

Hae mukaan Lempäälän seurakunnan lapsi- ja perhetoiminnan tiimiin. Etsimme joukkoomme määräaikaista 24 tuntia viikossa tekevää varhaiskasvattajaa 5.8.2024 - 13.6.2025 väliselle toimintakaudelle.

Meidän iloiseen ja osaavaan tiimiimme kuuluu kuusi lastenohjaajaa, vastaava lastenohjaaja, varhaiskasvatuksen ohjaaja ja lapsi- ja perhetoiminnan työalajohtaja. Työ on laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetoimintaa. Osa tehtävistä sijoittuu säännölliseen viikkotoimintaan mm. päiväkerhot, perhekerhot ja pikkukoululaisten kerhot sekä erilaisista lapsille ja perheille suunnatuista tapahtumista. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä, sekä leirityötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona 180 osaamispisteen laajuinen Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelisluterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen tai myös muu soveltuva tutkinto, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnonosilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen. Valinnassa voidaan huomioida myös hakijat, jotka sitoutuvat täydentämään koulutuksensa vaatimuksen mukaiseksi. Tehtävään kelpoisiksi katsotaan myös kirkon säädöskokoelman nro 137 ja 139 päätösten mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät hakijat (nuorisotyönohjaaja ja varhaiskasvatuksen ohjaaja).

Etsimämme työntekijä on vuorovaikutustaitoinen ja kykenevä monipuolisiin työtehtäviin. Odotamme rohkeaa, innostunutta ja joustavaa työotetta sekä organisointikykyä ja kutsumusta kirkon kasvatustyöhön. Arvostamme työkokemusta seurakunnan varhaiskasvatuksesta ja perhetoiminnasta. Toivomme sosiaalisen median käyttökokemusta ja tietoteknistä osaamista.

Odotamme sinulta kristillisen kasvatuksen ja perhetyön taitoja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja loistat niiden avulla sekä ryhmän edessä toimiessasi että huoltajien kanssa kahden kesken keskustellessasi. Hyödynnät vuorovaikutustaitojasi myös työtiimin hyvinvoinnin edistämiseksi, mm. ottamalla asioita rohkeasti, mutta rakentavasti esiin. Näiden taitojesi avulla selviät myös muuttuvista tilanteista hyvällä asenteella.

Enenevässä määrin haluamme näkyä myös erilaisissa sosiaalisenmedian kanavissa. Tehtävässä tarvitsetkin sujuvaa someosaamista perinteisemmän varhaiskasvatustyön osaamisen lisäksi.

Lempäälä seurakunta tarjoaa työntekijöilleen hyvät työolosuhteet, toimivat työtilat ja hyvät resurssit sekä kattavan työterveyden sekä lounas- sekä virkistysetuja. Seurakunnassa on toimiva ja hyvähenkinen työyhteisö.

Lempäälässä työskennellessäsi tarvitset ehdottomasti myös omaa autoa, koska välimatkat kunnan sisällä ovat pitkät ja välillä siirryt päivän aikana toimipisteestä toiseen.

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilasta kuukauden kuluessa tehtävän aloituksesta, sekä nähtäväksi rikosrekisteriote ennen tehtävän aloittamista. Tehtävään valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 402 (2251,70 euroa) Työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää maksetaan Kirkon virka- ja työehtosopimuksen perusteella. Tehtävän aloitus 5.8.2024.

Tehtävään haetaan KirkkoRekry -järjestelmässä 5.6.2024 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut järjestetään 6.6.2024 klo 16.30 alkaen Lempäälän seurakunnan seurakuntatoimistossa, Manttaalitie 15 A1, Lempäälä. Kirkkoneuvosto valitsee uudet työntekijät 11.6.2024.

Lapsi- ja perhetoiminnan työalajohtaja Jani Lahnavik p. 050 544 3353 tai jani.lahnavik@evl.fi
maanantaina 27.5.2024 kello 10-15 tai keskiviikkona 29.5.2024 kello 11-13.

Seurakuntamme vision Rohkeasti kiinni Elämässä mukaisesti meille keskeisiä arvoja ovat yhteisöllisyys, osallisuus, rohkea hengellisyys, kunnioitus ja läpinäkyvyys. Seurakuntamme strategiaan voit tutustua: Rohkeasti kiinni elämässä - strategia 2021-2025 - Lempäälän seurakunta (lempaalanseurakunta.fi)

Strategiamme mukaisesti rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Tuemme ammatillista kouluttautumista ja työssä kehittymistä. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa arvojemme mukaisesti.

Manttaalitie 15A 1
37500 Lempäälä

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.