Skip to main content
Vs. nuorisotyönohjaaja - Ylivieskan seurakunta

Tule osaksi osaavaa ja innostunutta nuorisotyön tiimiämme! Haemme Ylivieskan seurakunnan varhaisnuoriso-, rippikoulu- ja nuorisotyön tiimiin nuorisotyönohjaajan viransijaista 1.1.2024 - 31.5.2025 väliseksi ajaksi.

Tehtävään kuuluu suunnitella ja toteuttaa seurakunnan nuorisotyötä eri muodoissaan. Viranhoito edellyttää aktiivisuutta, luovuutta ja kykyä toimia neljän hengen tiimin jäsenenä. Arvostamme sitoutumista kirkon työhön, digityötaitoja ja osaamista nuorten ja kouluikäisten kohtaamisessa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 164/2023 2§). Valinnassa huomioidaan myös em. tutkintoon opiskelevat tai muuten alalle suuntautuneet.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502, peruspalkka 2598,45 € + mahdollinen kokemuslisä.

Viransijaiseksi valitun tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Viran hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 12. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Virkaa haetaan KirkkoRekryn:n kautta ja hakemuksen pääsee täyttämään osoitteessa www.kirkkorekry.fi. Hakukenttään hakusanaksi vs. nuorisotyönohjaaja.

Lisätietoja

https://www.ylivieskanseurakunta.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirkkoherra Eija Nivala, eija.nivala@evl.fi, 0447118614

Tietoja organisaatiosta

Ylivieskan seurakunta

Ylivieskan seurakunta on virkeä ja kehittyvä seurakunta Kalajoen rovastikunnassa. Haluamme kulkea rohkeasti lähelle ihmistä ja lähelle Jumalaa. 2016 kirkkopalon jälkeiset vuodet ovat olleet sekä suuren surun ja menetyksen että uuden toivon ja yhdessä rakentamisen aikaa.

Seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö on monipuolista ja aktiivista. Erityisen tunnettuja olemme vahvasta leirityöstä.

Pyhän Kolminaisuuden kirkkomme valmistui vuonna 2021 ja toimitalo Pietari 2009. Merijärven kappeliseurakunta kuuluu Ylivieskan seurakuntaan. Päätoimisia työntekijöitä on noin 50.

Työntekijöillä on käytössä ePassi, johon sisältyy lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu.


Osoite: Terveystie 11, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat