vs. seurakuntapastori - Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli

Harjavallan seurakuntaan etsitään määräaikaista seurakuntapastorin viransijaista ajalle 1.9.2024-31.8.2025.

Avoinna olevan viran tehtäviin kuuluvat yleisten papin tehtävien lisäksi aikuistyötä ja lähetystyöstä vastaavanteologin tehtävät seurakunnassa, mikä sisältää vapaaehtoisten aktivointia ja organisointia.

Viransijaisuuden täytössä huomioidaan ensisijaisesti jo vihityt papit.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusluokkaan 601.
Viransijaisuudessa on 3 kuukauden koeaika.

Viransijaisuudesta kiinnostuneet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan täyttämällä lomakkeen täällä. Toissijaisesti kiinnostuksesta voi ilmoittaa tuomiokapituliin ja lähettää hakemuksen osoitteella Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli, Hämeentie 13, 20500 Turku.

Ilmoittautua voi 26.5.2024 klo 12 mennessä.

Ilmoittautumiseen liitetään mahdollisuuksien mukaan nimikirjanote, jonka voi pyytää omasta tuomiokapitulista.
Viransijaisuuteen määrättävältä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä.
Viransijaisuuteen määrätyn tulee toimittaa lääkärintodistus.

Kirkkoherra Tuomo Lindgren, p. 044 7356 751, tuomo.lindgren@evl.fi
Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen, p. 040 0126515, pauliina.jarvinen@evl.fi

Harjavallan seurakunta sijaitsee Satakunnassa Kokemäenjoen varrella noin 25 km Porista Helsinkiin. Seurakunnan jäsenmäärä alle 5000. Alueella suurteollisuutta ja vihreän teknologian keskittymä. Seurakunnassa on yhteensä kolme pappia: kirkkoherra, kasvatuksesta vastaava kappalainen ja seurakuntapastori. Lähes kaikki seurakunnan toiminnot sijaitsevat samalla tontilla. Pastorilla on oma työhuone.

Kirkkokatu 3
29200 Harjavalta

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.