Yövalvontaa leirikeskuksessa.

YÖVALVOJIA leirikeskukseen

3.6.-29.7.2024 (yhteensä 28 yötä)

10.6.-5.8.2024 (yhteensä 23 yötä)

Yövalvoja huolehtii yörauhasta Sauvossa sijaitsevassa seurakunnan leirikeskuksessa, Halssissa. Yövalvojalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Työ on palkkioperusteinen, 45 euroa / yö.

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Yvonne Smidtslund-Hissa, p. 050 598 0735 tai sähköpostitse.

Yvonne Smidtslund-Hissa, p. 050 5980 735, yvonne.smidtslund@evl.fi

Liedon seurakunta on noin 40 työntekijän työyhteisö, joka toimii kasvavan Liedon kaupungin ja Auran kunnan alueella Turun läheisyydessä. Seurakunnassa on noin 18 000 jäsentä. Seurakunnassa toteutetaan vireää jumalanpalveluselämää neljällä kirkkoalueella.

Halssintie 25
21590 Karuna

KirkkoRekry-palvelun tuottaa FCG Digital Oy.

Olemme osa FCG Finnish Consulting Group-konsernia.