Tule osaltasi mahdollistamaan kesän 2024 onnistuneet rippikoulukokemukset. Turvallinen yön lepo antaa parhaan lähtökohdan hyvin sujuviin leiripäiviin. Siksi tarvitsemme sinua, joka turvaat yörauhan koko rippikoululeirille.

Yövalvojana nautit kesäyön valoisista öistä valvoen Kiipun kesäkodin rauhaa. Tehtävänäsi on ohjata huoneistaan eksyneet takaisin levolle ja kertoa kesäkotia lähestyville ulkopuolisille, ettei meillä ole öisiä vierailuaikoja. Onnistuessasi tehtävässä olet antanut ison panoksen koko ohjaajaporukan tueksi ja mahdollistat mahtavan rippikoulukokemuksen. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja eduksi katsomme kokemuksen leireistä, nuorisotyön tehtävistä ja isostoiminnasta.
Yövalvojan työaika on pääsääntöisesti kello 22.00 - 6.00 tai sopimuksen mukaan. Yhdellä yövalvojalla voi olla yksi tai useampi leiri. Yövalvojat noudattavat KirVESTES:n mukaista yleistyöaikaa. Koska tehtävä liittyy lasten ja nuorten kanssa toimimiseen, hakijalta edellytetään täysi-ikäisyyttä ja hyväksyttävää rikostaustaotetta ennen tehtävässä aloittamista. Yövalvojat otetaan määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa tuntipalkkahinnoittelu hinnoitteluryhmän T3 mukainen, peruspalkka on 11 €/tunti.
Yövalvojan pääasiallinen työpaikka on Kiipun kesäkoti.

Joonas Halminen, joonas,halminen@evl.fi, p. 050 415 1773
Teemu Salminen, teemu.salminen@evl.fi, p. 050 415 1770

Jokioisten seurakunta on ihmisen kokoinen, läheinen ja lämminhenkinen maalaisseurakunta Lounais-Hämeessä. Hyvät kulkuyhteydet tuovat etäämmältäkin osallistumaan ja toteuttamaan seurakunnan elämää. Taitava, oma-aloitteinen ja innostuva työyhteisö tarjoaa riittävät mahdollisuudet toteuttaa kirkon tehtävää Jokioisilla.

Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa

KirkkoRekry-palvelun tuottaa Grade Solutions Oy.

KirkkoRekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja työnhakuvinkkejä lähes päivittäin. Ota @kirkkorekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja X:ssä!