Diakonian määräaikainen työntekijä - Lempäälän seurakunta

Haluaisitko sinä töihin vireään ja monipuoliseen seurakuntaan? Hae Lempäälään ja pääset osaksi mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä.

Lempäälän seurakunta etsii innostuneeseen työntekijäjoukkoonsa tulevaisuuteen katsovaa ja työstään innostuvaa diakoniatyöntekijää. Meillä on avoinna kaksi määräaikaista diakoniatyöntekijän virkaa ajalle 19.8.2024-31.7.2026.

Diakoniatyöntekijän tehtäviin kuuluu kriisityö, diakoniatyön kokonaisuuden kehittäminen yhdessä tiimin ja alueen muiden toimijoiden kanssa, jotta tavoitamme ja palvelemme mahdollisimman laajasti lempääläläisiä. Tiimin kesken jaettaviin tehtäviin kuuluvat mm. diakonian vastaanotot, taloudellinen avustaminen, yhteisöruokailu, kotikäynnit, yksilötyöskentely ja ryhmien ohjaaminen. Virkaan kuuluu myös yksi rippikoulu vuodessa. Diakoniatyössä kohtaat ja tuet erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja perheitä sekä pääset verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa.

Etsimme diakoniatyön ammattilaista, jonka työssä yhdistyvät ammatillinen työote, sitoutuminen kirkon sanomaan sekä hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.
Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja joustava diakoniatyön ammattilainen ja sinulla on:
- Kirkon säädöskokoelman nro 162 mukainen diakonian viran kelpoisuus
- halu sitoutua kirkon sanomaan ja Lempäälän seurakunnan strategiaan
- taito verkostoitua seurakunnan edustajana yhteistyökumppaneiden joukkoon
- hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
- nykyaikaiset it-taidot ja olet motivoitunut opettelemaan uutta ja kehittämään osaamistasi

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, osaavien ammattilaisten työyhteisön sekä toimivat työtilat. Työntekijöillämme on mahdollisuus tuettuun työpaikkaruokailuun, kattavaan työterveyshuoltoon ja muihin työviihtyvyyttä tukeviin etuihin.

Valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänellä tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Viran vaativuusryhmä on 502 (2663,41 euroa), lisäksi maksetaan työnvaativuuteen perustuvaa erityisosaa 34,42 euroa. Työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää maksetaan kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Valitun tulee esittää määräaikaan mennessä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus täytetään sähköisesti KirkkoRekry -järjestelmässä 3.6.2024 klo 12.00 mennessä.
Haastattelut järjestetään 4.6.2024 klo 16.30 alkaen Lempäälän seurakunnan seurakuntatoimistossa, Manttaalitie 15 A1, Lempäälä. Kirkkoneuvosto valitsee uuden viranhaltijan 11.6.2024.

Diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri, puh. 050 544 3481 tai henriikka.tarri@evl.fi

Seurakuntamme vision Rohkeasti kiinni Elämässä mukaisesti meille keskeisiä arvoja ovat yhteisöllisyys, osallisuus, rohkea hengellisyys, kunnioitus ja läpinäkyvyys. Seurakuntamme strategiaan voit tutustua: Rohkeasti kiinni elämässä - strategia 2021-2025 - Lempäälän seurakunta (lempaalanseurakunta.fi)

Strategiamme mukaisesti rohkaisemme kokeilemaan uusia toimintamalleja ja tekemään asioita myös toisin. Tuemme ammatillista kouluttautumista ja työssä kehittymistä. Joustamme erilaisissa elämäntilanteissa arvojemme mukaisesti.

Manttaalitie 15 A 1
37500 Lempäälä