Diakonian virka - Espoon seurakuntayhtymä

Tämän viran hoitoon kuuluu diakoninen asiakastyö ja siinä myös Otaniemen alueen opiskelijoiden kohtaaminen. Virkaan kuuluu mielenterveystyötä ja vapaaehtoistoiminnan koordinointi yhdessä lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteerin kanssa ja yhteisvastuukeräyksen koordinointiin osallistuminen yhdessä työparin kanssa. Virkaan kuuluu myös yksi rippikoulu vuodessa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 162) mukainen diakonian viranhaltijan kelpoisuus. Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös kykyä kuunnella ja kohdata erilaisia ihmisiä pidämme tärkeänä. Lisäksi arvostamme sosiaalisen median taitoja. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 503 (palkka on 2869-3246 €/kk työkokemuksesta riippuen). Lomaoikeus ja muut ehdot ovat kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaiset. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Espoon seurakuntayhtymältä on mahdollisuus vuokrata työsuhdeasunto ja hankkia työsuhdepolkupyörä.
Virka täytetään 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus täytetään sähköisesti KirkkoRekry -järjestelmässä: sakasti.evl.fi/työpaikat. Hakemusten on oltava talletettuna viimeistään 19.4. klo 9 mennessä. Haastattelut pidetään keskiviikkona 24.4. klo 16.30 alkaen Tapiolan kirkolla (Kirkkopolku 6, Espoo). Haastatteluun valittuja pyydetään valmistelemaan rippikoulutuokio aiheesta diakonia ja toteuttamaan siitä haastattelussa 5 minuutin mittainen osuus.

Tiedustelut: Seurakuntapastori Anu Ristimäki, p. 050 322 3520 etunimi.sukunimi@evl.fi tai kirkkoherra Päivi Linnoinen, p. 050 379 9038 (3.-5.4.)

Tapiolan seurakunnassa eletään merellisessä Espoossa vireän kulttuuri- ja tiede-elämän keskellä sujuvien liikenneyhteyksien varrella kasvavassa kaupunkikeskuksessa. Tapiolan seurakunta haluaa luoda tilaa moni-ilmeiselle kristillisyydelle ja jumalanpalveluselämälle. Maailmanlaajan kirkon asiat ja monikulttuurisuus, vapaaehtoistoiminta, yhteiset projektit ja työskentely sosiaalisessa mediassa ovat kehittämisalueitamme.

Olemme vakaa työnantaja ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, mukavan työyhteisön, hyvän perehdytyksen, hyvät työtilat ja välineet, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä tarjoamalla henkilöstölle koulutusta suunnitelmallisesti. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää ja kehittyä.

Seurakunnassa on 21 500 jäsentä. Seurakunta kuuluu Espoon seurakuntayhtymään, jossa on kuusi seurakuntaa. Tapiolan seurakunnan työyhteisössä toimitaan viidessä moniammatillisessa tiimissä, korostetaan yhteistyötä, verkostoitumista ja työyhteisötaitoja ja työniloa. Tiimit ovat varhaiskasvatus, kasvatus, jäsenyys, julistus ja palvelut. Työntekijöitä on lähes 40. Seurakunnassa työskentelee neljä diakonian viranhaltijaa, jotka kuuluvat kasvatuksen, jäsenyyden ja julistuksen tiimeihin. Avattava virka kuuluu jäsenyystiimiin.

Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Osittainen etätyömahdollisuus
  • Hae työpaikkaa
    Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!