Uusi diakonian virka

Kurikan seurakunnassa on haettavana

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan

Etsimme diakoniatyöntekijää täydentämään diakoniatiimiämme. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolista diakoniatyötä yhteisöllisessä maaseutuympäristössä. Viran tehtävät sisältävät mm. diakonian vastaanottotyötä ja ryhmä- ja leiritoiminnan järjestämistä. Tiimissäsi toimii lisäksesi neljä diakoniatyöntekijää, lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja sekä esihenkilönä johtava diakoniatyöntekijä. Virkapaikka on Jalasjärvi.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja motivaatiota tehdä perusseurakuntatyötä. Arvostamme seurakuntatyön osaamista. Toivomme sinulta innostavaa työotetta sekä halua yhteistyöhön eri verkostoissa.

Meillä pääset tekemään työtä motivoituneessa tiimissä ja laajan vapaaehtoisjoukon kanssa. Koko seurakunnan alueella on kattava vapaaehtoisten joukko, jotka kokoontuvat diakoniapiireihin ja tekevät monipuolista seurakuntatyötä. Vapaaehtoistyön tukeminen on olennainen osa työtä. Meillä hyvät rakenteet tukevat työtäsi. Seurakunnassa on vahva diakonisen ehtoollisen perinne.

Maaseutumaiset olot edellyttävät mahdollisuutta käyttää autoa.

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian tutkinto. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan ja on tällä hetkellä 2 663,41 € sekä kokemuslisä 93-348 € palvelusvuosien mukaan. Lisäksi palkkaan on tulee syksyllä järjestelyerän myötä korotus 60 €. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään lain evankelis-luterilaisen kirkon viranhaltijasta 2:13 §:n 1. momentin mukainen hyväksyttävä todistus terveydestä. Virantäytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virka on haettavana Kirkkorekryn kautta 12.8. klo 12:00 mennessä. Hakijoita pyydetään valmistautumaan haastatteluun, joka pidetään 19.8. Kurikassa. Lisätietoja antavat tai vs. johtava diakoniatyöntekijä Virpi Skytte puh. 044 456 9016 vs. kirkkoherra Tiina Keinänen (040 516 6145)

Tiina Keinänen puh. 040 516 6145 ja Virpi Skytte puh. 044 456 9016

Kurikan seurakunta on 16400 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 56 päätoimista työntekijää. Seurakunta koostuu toiminnallisesti Kurikan alueseurakunnasta sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakunnista.

Kurikan seurakunnassa on hyvä tehdä töitä. Meillä on työtovereita lähes kaikilla ammattialoilla, joten töitä ei tarvitse tehdä yksin. Paikkakunnalla on myönteinen ilmapiiri seurakunnan toimintaa kohtaan. Seurakunta on luonnollinen osa eri verkostoja.

Noin 20 000 asukkaan Kurikka on eteläpohjalainen maaseutukaupunki, joka tunnetaan maatalouden lisäksi mm. monipuolisista luontoreiteistään.

Kurikantie 21
61300 Kurikka