Diakonian virka - Nurmijärven seurakunta

Diakonian perustyön lisäksi on noin 50% työtä kuulo- ja näkövammaisten sekä viittomakielisten parissa.

Nurmijärven seurakunnassa on haettavana

DIAKONIAN VIRKA

Tehtävien pääasiallinen sisältö on

• Vastaanottotoiminta ja kotikäynnit
• Ryhmä-, leiri, retki ja muu vastaava viriketoiminta näkö- ja kuulovammaisten parissa
• Diakoniakasvatus, vapaaehtoistyön ohjaus ja tukeminen
• Yhteistyö seurakunnan muiden työalojen kanssa
• Yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa
• Muut esihenkilön antamat tehtävät

Haemme tiimiimme motivoitunutta diakonian osaajaa, jolla on vankka ammattitaito ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinulta hyvää yhteistyö- ja tiimityöosaamista sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Viittomakielen taito katsotaan eduksi. Olet myös sitoutunut kirkkoon ja sen tunnustukseen. Virkapaikkana on Nurmijärven kirkonkylä.

Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttöä.

Seurakunta avustaa tarvittaessa asunnon hankkimisessa.
Tarjoamme sinulle tehtävän osana monipuolista ja ammattitaitoista työyhteisöä, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 1 §:n mukainen tutkinto. Tehtäväkohtainen palkka on vaativuusryhmän 503 mukaisesti peruspalkka 2801,08 euroa. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää. Virka täytetään 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon jäsen ja esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset jätetään kirkon sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa:
https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist?unitId=16. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään ti 20.8.2024. Valintapäätös tehdään kirkkoneuvostossa 27.8.2024.

Hakemuksen tulee olla perilla 31.7.2024 klo 10.00 mennessä.

Tiedustelut: 15.7. asti johtava diakonian viranhaltija Sofia Honkanen p. 040-671 9923, sofia.honkanen@evl.fi ja 16.7. alkaen diakoni Johanna Tontti p. 050 560 9847, johanna.tontti@evl.fi

Nurmijärvi on yli 40 000 asukkaan kasvava kunta Keski-Uudenmaalla. 450-vuotiaan seurakunnan jäsenmäärä on noin 30 000. Kirkkoja on kolme ja työntekijöitä yli 100. Meillä on seitsemän diakonian virkaa, joista yksi on johtava. Lisäksi tiimiin kuuluu vapaaehtoistoiminnan koordinaattori.

Kirstaantie 5-7
01900 Nurmijärvi