Diakoniatyöntekijä - Iin seurakunta

Diakoniatyöntekijältä edellytetään laaja-alaista työotetta, joka painottuu seurakunnan tarpeiden mukaan. Keskeisiä työalueita ovat mm. perinteinen diakonia, johon kuuluvat kotikäyntityö, kerhot, diakonia-avustukset ja yhteisvastuukeräys.

Kelpoisuutena on diakonian virkatutkinto tai kirkkohallituksen päätöksen mukainen tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 162). Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 502 mukainen ja virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Hakemukset virkaan tulee toimittaa 18.4.2024 kello 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa: www.iinseurakunta.fi.

Lisätietoja: kirkkoherra Tapani Ruotsalainen p. 040 515 7633 tai kappalainen Pekka Soronen p. 040-7776959 ja seurakunnan kotisivut: www.iinseurakunta.fi

Ii on luonnonkaunis pitäjä Ii-joen suulla ja Perämeren rannalla. Seurakunta kuuluu Oulun hiippakuntaan. Ouluun Iin keskustasta on matkaa vajaa 40 kilometriä. Iin seurakunnassa on jäseniä noin 8000.

Puistotie 3
91100 Ii

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Osittainen etätyömahdollisuus
  • Rekommenderade jobb
    Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!