Diakoniatyöntekijä - Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Lappeen seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka 1.6.2024 alkaen. Lappeen seurakunta on osa Lappeenrannan seurakuntayhtymää. Seurakuntaan kuuluu Lappeen alueen lisäksi entisten Nuijamaan ja Ylämaan seurakuntien alueet. Diakonian virkoja seurakunnassa on tällä hetkellä kaksi. Virkapaikka on Lappeenrannan keskustassa osoitteessa Valtakatu 38. Seurakuntien diakoniatyö on aikomus toteuttaa tulevaisuudessa seurakuntien yhteisenä työmuotona. Esihenkilönä tulee jatkossa toimimaan keväällä 2024 aloittava Lappeenrannan seurakuntayhtymän johtava diakoniatyöntekijä.

Diakoniatyössä kohtaat ja tuet erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, perheitä sekä yhteisöjen jäseniä. Viran tehtäviin kuuluvat mm. yleinen diakoniatyö, kotikäynnit, palveluohjaus, yksilötyö ja ryhmien ohjaaminen. Odotamme sinulta ammatillista työotetta, hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, sekä valmiutta hyödyntää työssä sosiaalista mediaa ja erilaisia digipalveluita. Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti yhteistyössä seurakunnan eri työalojen, seurakuntayhtymän muiden seurakuntien, eri yhteistyötahojen sekä vapaaehtoisten toimijoiden kanssa. Arvostamme halua kehittää seurakunta- ja diakoniatyötä laaja-alaisesti. Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua laajan Lappeen alueella. Liikkumista helpottamaan on mahdollisuus käyttää esim. seurakuntayhtymän yhteiskäyttöautoa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 162) mukainen diakonian viran kelpoisuus. Virka voidaan täyttää myös määräajaksi, jolloin huomioimme viranhaussa myös valmistumassa ja opintojen loppusuoralla olevat hakijat.
Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Virkaan valitulta vaaditaan lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen (504/2002) rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KirVESTES 502 vaativuusryhmän mukainen ja peruspalkka on 2663,41 €/kk (1.9.2024 alkaen palkka on 502/2743,31 €/kk). Lisäksi voimme maksaa aiempaan työkokemukseesi perustuvaa kokemuslisää kokemusvuosien mukaisesti 96-358,50 euroa.
Työntekijän tekemää työtä tasapainottamaan ja jaksamista tukemaan meillä on työsuhde-etuja. Niitä ovat muun muassa hyvä työterveyshuolto, liikuntaa, ruokailuja ja kulttuuria mahdollistava ePassietu, työsuhdepyöräetu, tyky-päivät ja henkilöstökoulutus.

Virka on haettavana (Kirkkorekry) 2.4 - 19.4.2024 klo 15.00 mennessä. Haastatteluun on hyvä varautua 2.5.2024. Virka tai määräaikainen virka toivotaan otettavan vastaan 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja asiassa antavat: Kirkkoherra Mika Lehtola p. 040 312 6601 mika.lehtola@evl.fi tai diakoniapappi Teemu Muuri p. 040 312 6604 teemu.muuri@evl.fi tai johtava diakoniatyöntekijä Pasi Salomaa p. 040 312 6322 pasi.salomaa@evl.fi

• Lappeenrannan seurakuntayhtymä, Lappeen seurakunta
  • TyöpaikkaVakinainenVirkasuhdeTyöajaton
  • 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan
  • Palkkaus on 2663,41 €/kk (1.9.2024 alkaen palkka on 502/2743,31 €/kk). Lisäksi voimme maksaa aiempaan työkokemukseesi perustuvaa kokemuslisää kokemusvuosien mukaisesti 96-358,50 euroa.on KirVESTES 502 vaativuusryhmän mukainen ja peruspalkka
  • Sopimusala: KirVESTES
  • 2.4.2024 16:00 - 19.4.2024 15:00
  • SeurakuntaEtelä-KarjalaLappeenrantaHengellinen työDiakoniatyö

Lappeen seurakunta / Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Valtakatu 38, 2.krs
53100 Lappeenranta

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa
    Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!