Erityisammattimies - Rovaniemen seurakunta

Haemme Rovaniemen seurakunnan kiinteistötoimeen erityisammattimiestä.

Erityisammattimiehen tehtäviin kuuluu Rovaniemen seurakunnan omistamien kiinteistöjen korjaushuolto ja kunnos-sapitotehtävät. Tehtävään hakevalla tulee olla kokemusta rakennusten kunnossapitotöistä, työkalujen käyttötaitoa ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää valmiutta oman auton käyttöön.

Hakijalta odotetaan vähintään ammatillisessa koulussa suoritettua soveltuvaa ammatillista tutkintoa, ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa. Haemme henkilöä, jonka vahvuuksia ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökyky ja aikaansaava työote.

Tehtävän työaika on yleistyöaika, joka on 38 h 15 min viikossa. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 402 mukaan, ja peruspalkka on 2251,70 euroa/kk. Peruspalkan lisäksi mak-setaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa työkokemuksen perusteella enintään 304 euroa/kk.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus työkyvystään. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Meillä on käytössä työnantajan tukema kulttuuri- ja liikuntaetu sekä kattava työterveyshuolto.

Sähköinen hakemus koulutustodistuksineen ja ansioluetteloineen toimitetaan 15.4.2024 klo 12.00 mennessä Kirkkorekry.fi-palvelun kautta. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun 17.4. klo 14.00 - 16.30. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisesti.

kiinteistöpäällikkö Kalle Kenttälä puh. 040-8650 799

Rovaniemen seurakunta on 45 000 jäsenen seurakunta, jonka alueella tulevat todeksi niin yliopistokaupungin syke, matkailukeskuksen tuoma kansainvälinen vilinä kuin pohjoisen maaseudun juureva elämä. Strategiamme on olla rovaniemeläisille merkittävä hengellinen lähiyhteisö, jossa usko, toivo ja rakkaus vahvistuvat. Olemme läsnä ja tuemme ihmisiä arjessa, juhlassa ja elämän käännekohdissa. Rovaniemen seurakuntaa palvelee yli 150:n työntekijän joukko.

Rauhankatu 70
96100 Rovaniemi

• Rovaniemen seurakunta - Rökfri arbetsplats
  • Tutustu työnantajaan
    Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Hae työpaikkaa
    Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!