Familjerådgivare - Raseborgs kyrkliga samfällighet

Familjerådgivare

Raseborgs kyrkliga samfällighet , Familjerådgivningscentralen Raseborg ledigförklarar tjänsten som familjerådgivare

Behörighetskrav:
Av en innehavare av en tjänst som familjerådgivare krävs en för tjänsten lämplig högre högskolexamen och att tjänsteinnehavaren har genomgått eller förbundit sig att genomgå en specialutbildning i familjerådgivning som anordnas av Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland och som omfattar minst 60 studiepoäng.
Som merit räknas tidigare arbetserfarenhet från liknande uppgifter.
Språkkrav: utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska.
För en tjänsteinnehavare i kyrkan krävs medlemskap i Finlands evangelisk-lutherska kyrka.
Lönen är placerad i lönekravgrupp 602.
Tjänsteställe är Familjerådgivningscentralen i Pojo, Raseborg.
Tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Vid tillsättningen tillämpas sex månaders prövotid. Den som väljs bör uppvisa godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Lämplighetstest används vid utvärderingen av de sökande.
Ansökningstiden utgår fredagen den 26.04.2024 kl. 16.00. Ansökningarna lämnas in per post eller elektroniskt via Kirkkorekry.

Kontaktinformation

Ann-Sofi Storbacka, chef för familjerådgivningscentralen, tfn. 044-3001707 ann-sofi.storbacka@evl.fi

Lär dig mer om oss

se hemsida https://www.raseborgsforsamlingar.fi/

PB 68
10601 Tammisaari

Mer om arbetsgivaren
Sök nu!
Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!