Hautausmaan kausityöntekijä - Helsingfors Kyrkliga Samfällighet

Haemme Helsingin seurakuntayhtymän kuudelle hautausmaalle kausityöntekijöitä hauta- ja puistoalueiden kunnossapitoon, viherrakentamiseen, siivoukseen, toimistotyöhön ja vahtimestarityöhön.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HELSINGIN HAUTAUSMAILLE

Kokonaisuudessaan kausityöpaikkoja on noin 400, Hietaniemessä n. 120, Malmilla n. 150, Honkanummella n. 80, Maunulassa n. 30, Kulosaaressa n. 2 ja Östersundomissa n. 2 paikkaa.

Helsingin seurakuntayhtymän puistomaiset hautausmaat ovat osa pääkaupunkiseudun viherverkkoa. Hautausmaat kertovat paikallisesta historiasta ja kulttuurista. Hautausmaiden kausityöntekijöille tarjotaan erilaisia työtehtäviä ja voimme tarjota osaamisen mukaisia töitä sekä alan ammattilaisille että opiskelijoille. Hyvän työilmapiirin ja kauniin ympäristön lisäksi hautausmailla on panostettu perehdytykseen, laadukkaisiin työvälineisiin ja koneisiin.

Edellytämme hakijalta kykyä fyysiseen ulkotyöhön, reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen. Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta sekä pienkoneiden käyttötaitoa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden työskennellä 2-6 kuukautta.

Työt alkavat pääsääntöisesti huhti-kesäkuun aikana.

Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Hakuaika 20.12.2023-17.3.2024.

Tiedustelut hautausmaiden toimistoista sähköpostitse:

Hietaniemen ja Kulosaaren hautausmaa: hietaniemi.hsrky@evl.fi
Malmin hautausmaa: malmi.hsrky@evl.fi
Honkanummen ja Östersundomin hautausmaa: honkanummi.hsrky@evl.fi
Maunulan uurnalehto: maunula.hrsky@evl.fi

SOMMARJOBB PÅ BEGRAVNINGSPLATSEN

Vi söker säsongsarbetare till de sex begravningsplatserna inom Helsingfors kyrkliga samfällighet. Till uppgifterna hör skötsel av begravningsplatsen med tillhörande parkområden, plantering, städning, kontorsarbete samt vaktmästarjobb.

Sammanlagt erbjuder vi ca 400 säsongsplatser varav ca 120 på Sandudd, ca 150 i Malm, ca 80 på Furumo, ca 30 i Månsas, ca 2 på Brändö samt ca 2 i Östersundom.

Samfällighetens parkliknande begravningsplatser utgör en del av huvudstadsregionens grönområden. Begravningsplatserna berättar om lokalhistorien och kulturen. För säsongsarbetarna finns det varierande uppgifter och vi kan erbjuda meningsfullt arbete med lämpliga uppgifter både åt branschfolk och studerande. Utöver god gemenskap och en vacker arbetsmiljö har vi också satsat på introduktion, arbetsredskap och maskiner av god kvalitet.

Av de sökande förutsätter vi förmåga till fysiskt arbete utomhus, snabbhet, en positiv attityd och noggrannhet samt beredskap att möta anhöriga. Vi värdesätter en för uppgifterna lämplig utbildning, arbetserfarenhet samt kunskaper i användning av mindre maskiner.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, mångsidiga uppgifter samt en möjlighet att arbete 2-6 månader.

Arbetet börjar i april-juni.

Rekryteringen påbörjas redan under ansökningstiden.

Ansökningstid: 20.12.2023-17.3.2024.

Förfrågningar kan göras till begravningsplatserna kanslier:

Sandudd och Brändö: hietaniemi.hsrky@evl.fi
Malm: malmi.hsrky@evl.fi
Furumo och Östersundom: honkanummi.hsrky@evl.fi
Månsas: maunula.hsrky@evl.fi

Hietaniemen ja Kulosaaren hautausmaa: hietaniemi.hsrky@evl.fi
Malmin hautausmaa: malmi.hsrky@evl.fi
Honkanummen ja Östersundomin hautausmaa: honkanummi.hsrky@evl.fi
Maunulan uurnalehto: maunula.hrsky@evl.fi

Helsingin seurakuntayhtymässä on 16 suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä seurakuntaa. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous-, hallinto-, kiinteistö-, rakennus- ja hautausmaa-asioista. Kiinteistöosastoon kuuluu kiinteistökehitys-, tilapalvelu- ja ylläpitopalveluyksiköt sekä ympäristö- ja hautaustoimen palveluyksikkö.

Kolmas linja 22 B

Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo