Hautausmaan kausityöntekijä - Simon seurakunta

Simon seurakunta hakee Simoniemen hautausmaalle ja kiinteistöihin kausityöntekijää ajalle 20.5.-31.8.2024. Hautausmaa ja seurakunnan kiinteistöt ovat Kirkkotarhantien varrella.

Työtehtäviin kuuluu mm. hoitohautojen ja hautausmaa-alueen sekä seurakunnan viheralueiden hoito. Mahdollisesti myös kiinteistönhoidon tehtäviä Simoniemen kiinteistöillä. Tehtäviin kuuluu myös nuorten kesätyöntekijöiden ohjaus ja perehdytys.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Ajokortti ja oma auto sekä kokemus puutarhatöistä ja niihin kuuluvista koneista katsotaan eduksi. Arvostamme puutarha-alan koulutusta. Odotamme kausityöntekijältä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä suoriutua fyysisesti vaativasta ulkotyöstä sekä oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat surutyötä tekeviä omaisia varten ja työntekijän käytöksen tulee olla hautausmaalla kävijöitä kunnioittava.

Viikkotyöaika 38 tuntia 15 minuuttia. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 välille. Palkka KirVESTES 301 mukaan 1.957,85 €.

Hakulomakkeita on saatavissa ww.simonseurakunta.fi/tule-mukaan/aikusille, kirkkoherranvirastosta tai taloustoimistosta ma tai ke klo 9.00 - 12.00.

Hakulomake palautetaan taloustoimistoon, Simontie 6 tai sähköpostilla teija.onkalo@evl.fi.

Hakuaika päättyy 19.4.2024.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Teija Onkalo, puh. 040-351 1690 tai sähköpostilla teija.onkalo@evl.fi.
Soittoajat: ke 3.4. - to 4.4. klo 9-12
ma 8.4. - ke 10.4. klo 12-15.30.

Simon seurakunta on pieni 2160 jäsenen maalaisseurakunta. Tavoitteenamme on olla lähellä ihmistä ja arkea. Korostamme arvoina uskoa, toivoa ja rakkautta. Hautausmaa- ja kiinteistöhallinnossa työskentelee vakituisesti kolme henkilöä, kaikkiaan meillä on seitsemän työntekijää. Kohtaaminen tapahtuu arvostavasti ja kunnioittavasti muita ihmisiä kohtaan.

Kirkkotarhantie
95220 Simoniemi

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

• Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Rekommenderade jobb
    Kuntarekry - FCG Talent Kuntarekry - FCG Talent-logo

Finnish Consulting Group Finnish Consulting Group-logo

Vi uppdaterar KirkkoRekry idag kl. 17 - 22. Under den här tiden är arbetsplatsannonserna tillgängliga, men du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!