Hautausmaan kesätyöntekijä - Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ulkotyöstä kauniissa ympäristössä? Haluatko työskennellä isossa työyhteisössä mukavien työkavereiden kanssa? Tule meille hautausmaan kesätyöntekijäksi!

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan hautausmaille haetaan noin 38 kesätyöntekijää hoitamaan puistoalueita, hautausmaita ja hautainhoitorahaston hoitosopimushautoja. Hautausmaat ovat: Harjun, Rouhialan, Kirkonmäen, Anttolan, Haukivuoren, Ristiinan, Suomenniemen ja Puumalan hautausmaat. Työhön vaaditaan 16 vuoden ikää.

Millainen on hautausmaan kesätyöntekijän työpäivä? Työ on monipuolista ja pitää sisällään hautausmaiden, puistoalueiden ja hautainhoitorahaston hoitosopimushautojen hoitamista. Käytännössä työtehtävät ovat mm. nurmikon leikkaamista, kukkien kastelua ja haravointia.

Olet sopiva hautausmaan kesätyöhön, mikäli omaat reippaan ja positiivisen asenteen, jolla pärjää ulkotyössä satoi taikka paistoi. Kesätyöhön voi hakea ilman aiempaa kokemusta.

Työn kesto on noin 1-2 kuukautta ja työjaksot sijoittuvat touko-elokuulle. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia/viikko, ma-ke 7-15.30, to 7-14.45 ja pe 7-14.30.

Tehtävän palkkaus on ensimmäisellä kaudella 1.344,85 euroa ja toisella kaudella 1.425,54 euroa.

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta kesätyöltä? Toivomme kuulevamme sinusta pian, hae elämäsi kesätyöhön KirkkoRekry-palvelussa 11.3.2024 klo 23.59 mennessä.

Valituille ilmoitamme viimeistään viikolla 14.

TE-LIVE

Katso TE-live -tallenne ja kuule lisää elämäsi kesätyöpaikasta osoitteessa: https://te-live.fi/lahetykset/bxUE6ko5z.

Heräsikö kysyttävää? Kysymyksiisi vastaa mielellään työnjohtajapuutarhuri Sirpa Jämsä, puh. 0400 143 310 tai sirpa.jamsa@evl.fi

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta on vireä, lähes 40 000 jäsenen yhteisö Etelä-Savossa kauniiden maisemien ja luontokohteiden äärellä. Seurakunnan palveluksessa työskentelee reilut 100 työntekijää ja vuoden aikana työntekijämäärä tuplaantuu, kun kesä- ja kausityöntekijät luetaan mukaan. Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä niin hengellisessä työssä, hautausmaatyössä, kiinteistötyössä kuin toimistotyössä.

Meillä pääset osaksi monitaitoista ja innostavaa työyhteisöä. Tarjoamme hyvän, uuden oppimiseen kannustavan ilmapiirin.

Savilahdenkatu 38
50100 Mikkeli