Kurikan seurakunnassa on haettavana

JOHTAVAN DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

1.8.2024 alkaen.

Pitkäaikainen työntekijämme jää eläkkeelle ja tarvitsemme uuden johtavan diakoniatyöntekijän. Virkaan kuuluu vastuu koko seurakunnan diakoniatyöstä. Hänen alaisenaan toimii viisi diakoniatyöntekijää ja lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja. Virkapaikka on Kurikka.

Virka edellyttää monipuolisia yhteistyötaitoja ja kykyä verkostoitua yhteiskunnan toimijoiden kanssa. Tiimin työstä huolehtiminen on tärkeä osa esihenkilötyötä. Odotamme että seurakuntatyö on tuttua aiemmasta työhistoriasta, sillä tehtäviin kuuluu kaikkia diakoniatyön tehtäviä. Koko seurakunnan alueella on kattava vapaaehtoisten joukko, jotka kokoontuvat diakoniapiireihin ja tekevät monipuolista seurakuntatyötä. Seurakunnassa on vahva diakonisen ehtoollisen perinne. Maaseutumaiset olot edellyttävät mahdollisuutta käyttää autoa.

Seurakunta edellyttää kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 162 mukaista diakoniatyön tutkintoa. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaan ja on tällä hetkellä 3001,70 €. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään lain evankelis-luterilaisen kirkon viranhaltijasta 2:13 §:n 1. momentin mukainen hyväksyttävä todistus terveydestä. Virantäytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virka on haettavana Kirkkorekryn kautta 24.4.2024 klo 14 saakka. Haastattelupäivä on 29.4.2024. Lähempiä tietoja virasta antaa kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482) tai aluekappalainen Kari Pentikäinen (050 339 5810).

Heikki Sariola 040 5051482 heikki.sariola@evl.fi

Kurikan seurakunta on 16400 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 56 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin.

Kurikan seurakunnassa on hyvä tehdä töitä. Meillä on työtovereita lähes kaikilla ammattialoilla, joten töitä ei tarvitse tehdä yksin. Paikkakunnalla on myönteinen ilmapiiri seurakunnan toimintaa kohtaan. Seurakunta on luonnollinen osa eri verkostoja.

Noin 20 000 asukkaan Kurikka on eteläpohjalainen maaseutukaupunki, joka tunnetaan maatalouden lisäksi mm. monipuolisista luontoreiteistään.

Kurikantie 21
61300 Kurikka