Etsimme diakoniatiimillemme uutta johtavaa diakoniatyöntekijää

Kurikan seurakunnassa on haettavana

JOHTAVAN DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

1.10. alkaen tai sopimuksen mukaan

Etsimme diakoniatiimillemme uutta johtavaa diakoniatyöntekijää. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi. Virkaan kuuluu vastuu koko seurakunnan diakoniatyöstä. Tiimissäsi toimii viisi diakoniatyöntekijää ja lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja. Virkapaikka on Kurikka.

Edellytämme monipuolisia yhteistyötaitoja ja kykyä verkostoitua yhteiskunnan toimijoiden kanssa. Esihenkilönä huolehdit koko diakonian tiimistä. Arvostamme seurakuntatyön osaamista, sillä tehtäviin kuuluu kaikkia diakoniatyön tehtäviä.

Meillä pääset tekemään työtä motivoituneessa tiimissä ja laajan vapaaehtoisjoukon kanssa. Koko seurakunnan alueella on kattava vapaaehtoisten joukko, jotka kokoontuvat diakoniapiireihin ja tekevät monipuolista seurakuntatyötä. Meillä hyvät rakenteet tukevat työtäsi. Seurakunnassa on vahva diakonisen ehtoollisen perinne.

Maaseutumaiset olot edellyttävät mahdollisuutta käyttää autoa.

Seurakunta edellyttää kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 162 mukaista diakoniatyön tutkintoa. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaan ja on tällä hetkellä 3001,70. Palkkaan lisätään erityinen osa 200 € ja kokemuslisä 100-366 € palvelusajan mukaan. Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään lain evankelis-luterilaisen kirkon viranhaltijasta 2:13 §:n 1. momentin mukainen hyväksyttävä todistus terveydestä. Virantäytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virka on haettavana Kirkkorekryn kautta 12.8. klo 12:00 mennessä. Hakijoita pyydetään valmistautumaan haastatteluun, joka pidetään 19.8. Kurikassa. Lisätietoja antavat vs. kirkkoherra Tiina Keinänen (040 516 6145) tai aluekappalainen Kari Pentikäinen (050 339 5810).

Kyseessä on viran hakuajan jatkaminen. Edellisellä hakukierroksella tulleet hakemukset otetaan rekrytoinnissa huomioon.

Tiina Keinänen, vs. kirkkoherra, puh. 040 516 6145 ja aluekappalainen Kari Pentikäinen, puh. 050 339 5810

Kurikan seurakunta on 16400 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 56 päätoimista työntekijää. Seurakunta koostuu toiminnallisesti Kurikan alueseurakunnasta sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakunnista.

Kurikan seurakunnassa on hyvä tehdä töitä. Meillä on työtovereita lähes kaikilla ammattialoilla, joten töitä ei tarvitse tehdä yksin. Paikkakunnalla on myönteinen ilmapiiri seurakunnan toimintaa kohtaan. Seurakunta on luonnollinen osa eri verkostoja.

Noin 20 000 asukkaan Kurikka on eteläpohjalainen maaseutukaupunki, joka tunnetaan maatalouden lisäksi mm. monipuolisista luontoreiteistään.

Kurikantie 21
61300 Kurikka