Kausityöntekijä - Borgå Kyrkliga Samfällighet

Porvoon seurakuntayhtymä hakee kausityöntekijöitä Näsinmäen hautausmaalle määräaikaiseen työsuhteeseen yhteensä 14- 16 henkilöä. Työtehtäviin kuuluu hautausmaan ja hautojen hoito- ja kunnossapitotehtäviä, muun muassa haravoimista, kukkien istuttamista ja kastelua sekä nurmenleikkuuta.
Toivomme hakijalta reippautta, yhteistyökykyä ja positiivisuutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja omaisten kohtaamiseen. Odotamme työnhakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja valmiutta olla työssä koko työjakson ajan 29.4. -31.10.2024. Kokemus puisto- ja puutarhatöistä katsotaan eduksi.
Haastatteluun kutsutaan tarvittaessa ja valituille ilmoitetaan päätös henkilökohtaisesti. Valinnat aloitetaan jo hakuajan kuluessa.
Tehtävän palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 301 (peruspalkka 1 957,85 €/kk) tai 302 (peruspalkka 2 025,20 € /kk) tehtävän mukaan. Lisäksi soveltuvasta työkokemuksesta voidaan maksaa kokemuslisää. Käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä. Viikottainen työaika on 38 tuntia 15 minuuttia. Työsuhteissa on koeaika.

Lisätietoja antaa hautaustoimen työnjohtaja Jouni Manninen, 040 6747 467 jouni.manninen@evl.fi

Porvoon seurakuntayhtymän muodostavat Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling, joiden yhteinen jäsenmäärä on 34 357. Yhtymässä hoidetaan näiden kahden seurakunnan hautaustoimi, kiinteistö- ja talousasiat, sairaalasielunhoito, perheneuvonta sekä yhteinen henkilöstö- ja muu hallinto. Porvoon seurakuntien ja seurakuntayhtymän palveluksessa oli vuoden 2023 lopussa yhteensä noin 110 henkilöä.

Näsinmäentie 5
06100 Porvoo