Kausityöntekijä - Nousiaisten seurakunta

Kausityöntekijän palkkaaminen

Nousiaisten seurakunta hakee

KAUSITYÖNTEKIJÄÄ

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu hautausmaan ja seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä sekä hautainhoitorahaston sopimushautojen hoitoa.

Työ on fyysistä ja vaatii hyvää peruskuntoa. Työssä käytetään puutarhakoneita, joten edellytämme hakijoilta kykyä käyttää itsenäisesti puutarhatyökoneita. Työhön ja työkoneiden käyttöön kuitenkin perehdytetään työsuhteen alussa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja vakituiset työntekijät hoitavat ilta-ja viikonlopputyöt.

Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus KirVESTES vaativuusryhmästä 402. Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Työ alkaa 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan. Työskentelyajankohdaksi on ajateltu 6.5.-1.11.2024 välistä aikaa.

Toivomme pikaista rekrytointia eli haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana ja rekrytoimme heti sopivan työntekijän löydettyä.

Mirva Ylösmäki 044 431 8673, mirva.ylosmaki@evl.fi

Nousiaisten seurakunnassa on n. 3700 jäsentä. Seurakunta ja sen kirkko on Suomen vanhimpia. Kuulumme Turun arkkihiippakuntaan ja Nousiaisten rovastikuntaan. Työntekijöitä on yhdeksän.

21270 Nousiainen

• Nousiaisten seurakunta - Rökfri arbetsplats