Kirkkonummen seurakuntayhtymän Haapajärven hautausmaalle haetaan määräaikaista kausityöntekijää hoitamaan hautausmaata ja hoitosopimushautoja.

Haemme Kirkkonummen Haapajärven hautausmaalle
kausityöntekijää syyskaudelle
Työ on hoito- ja kunnossapitotyötä, mm. kitkemistä, kastelemista, haravointia, ja nurmen leikkuuta.
Edellytämme hakijalta vähintään auttavaa suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme alan koulutusta ja/tai työkokemusta ja pienkoneiden käyttötaitoa. Odotamme hakijalta reipasta ja positiivista asennetta, ahkeruutta, täsmällisyyttä sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön niin sateella kuin helteellä.
Tarjoamme hyvän työympäristön raittiissa ulkoilmassa sekä vuodenajan mukaiset tehtävät.
Työsuhteen kesto on 3 kuukautta, elokuu-lokakuu. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset Kirkkorekry -järjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2024 tai sopivan ehdokkaan löydyttyä. Valitulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa puutarhuri Annika Åkerback, annika.akerback@evl.fi, puh. 040 193 5132 virka-aikana.

Annika Åkerback, puh. 040 193 5132 virka-aikana

Kirkkonummen seurakuntayhtymä on kahden Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnan, Kirkkonummen suomalaisen ja Kirkkonummen ruotsalaisen seurakunnan muodostama organisaatio, jonka puitteissa hoidetaan yleis-, talous-, kiinteistö- ja henkilöstöhallinnon sekä hautatoimen. Seurakuntien yhteinen jäsenmäärä on noin 25000 ja vakituisia työntekijöitä on koko organisaatiossa 70. Seurakunnilla on toimintaa eri puolilla Kirkkonummea, kolme kirkkoa - Kirkkonummen kirkko, Masalan kirkko ja Haapajärven kirkko, seurakuntakoti Veikkolassa, leirikeskus Porkkalan niemen kupeessa Räfsön saaressa ja hautausmaat Kirkkonummen keskustassa ja Haapajärvellä.

Kirkkotallintie 2
02400 Kirkkonummi