Kausityöntekijä - Vanda kyrkliga samfällighet

Vantaan seurakuntayhtymän hautausmaille haetaan KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ kaudelle 2024.

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAALLE

Tule mukaan iloiseen ja reippaaseen joukkoomme. Vantaan seurakuntien Helsingin pitäjän kirkon hautausmaalle haetaan ahkeria ja huolellisia KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2024 ajalle 5.8.2024 - 31.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ja harrastus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää sekä yhteistyökykyä, arvokasta käytöstä, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta. Tyydyttävä suomen kielen taito katsotaan eduksi. Työ on fyysisesti raskasta. Kausityöntekijän tehtävänä on huolehtia Vantaan seurakuntayhtymän hautausmaiden hoidon käytännön työstä sekä sopimushoitohaudoista työnjohtajan alaisuudessa.

Me pidämme työhyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla sinulle laajan työterveyshuollon (4kk:n työssäolon jälkeen), ajanmukaiset toimitilat, työvälineet- ja suojaimet sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuriin.

Tehtävän palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtävän peruspalkka on yli 18-vuotiailla 1932,11€ kuukaudessa (vaativuusryhmä 202). Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Tehtävässä suoriutumisen perusteella on mahdollista saada lisäksi suorituslisää. Tehtävässä on koeaika.

Viikottainen työaika on 38,25h ma-pe klo7.00-15.09.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Jenny Torvinen puh.050-347 4967. Soittoajat ovat torstaina 4.7.2024 klo9-10 ja tiistaina 30.7.2024 klo9-10.

Kiinnostuitko? Haku päättyy perjantaina 2.8.2024 klo15.00. Hakemus kannattaa jättää heti, sillä rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Tehtävää haetaan Kirkkorekryn sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy ohessa.

Työnjohtaja Jenny Torvinen puh.050-347 4967. Soittoajat ovat torstaina 4.7.2024 klo9-10 ja tiistaina 30.7.2024 klo9-10.

Kirkko Vantaalla toimii uskon asialla ihmistä varten ja rohkeasti työssään uudistuen. Kirkko Vantaalla koostuu Vantaan seitsemästä evankelisluterilaisesta seurakunnasta, joihin kuuluu Hakunilan, Hämeenkylän, Korson, Rekolan, Tikkurilan ja Vantaankosken seurakunnat sekä ruotsinkielinen Vanda svenska församling. Syyskuun 2023 lopussa Vantaan seurakunnissa oli jäseniä 117 015. Työntekijöitä seurakuntayhtymällä on noin 350. Seurakunnat määrittelevät tehtäväkseen olla "rohkeasti armon asialla".
Meistä lisää www.kirkkovantaalla.fi

Hautaustoimen palveluissa työskentelee 17 vakituista ja 35–40 määräaikaista kausityöntekijää. Hautausmaita on neljä: Helsingin pitäjän, Ruskeasannan, Hämeenkylän ja Korson kirkon hautausmaat. Hautauksia on vuosittain hieman yli 1000. Lisätietoja https://www.vantaanseurakunnat.fi/hautausmaat

Pappilankuja 5, 01510 Vantaa
01510 Vantaa