Kesäkahvilatyöntekijä, kirkonopas - Janakkalan seurakunta

Seurakunta palkkaa viisi 15-16 -vuotiasta nuorta työhön tutustumaan.

Seurakunta palkkaa kaksi kirkon opasta Pyhän Laurin kirkkoon. Toinen oppaista on töissä 3.6.-14.6. ja toinen 15.7.-26.7. Työaika on maanantaista perjantaihin 10.45-16.45. Kirkon oppaat päivystävät kirkossa, toivottavat vierailijat tervetulleiksi ja vastaavat vierailijoiden kysymyksiin. Tehtävään perehdytetään ja ennakkotietoja ei tarvita.

Huom! Pyhän Laurin kirkolle ei ole julkista liikennettä. Kirkon oppaan kahden viikon palkka on 480 euroa.

Seurakunta palkkaa kolme kesäkahvilatyöntekijää Lähetyskahvila Toivoon, joka sijaitsee Turengin kävelykadulla, Keskuskuja 3.

Yksi kesäkahvilatyöntekijä työskentelee neljä viikkoa 3.6.-28.6. ja kaksi kesäkahvilatyöntekijää kaksi viikkoa niin, että heistä toinen on töissä 3.6.-14.6. ja toinen 17.6.-28.6. Työaika on maanantaista perjantaihin 8.30-14.30
Neljäksi viikoksi palkattavalta odotamme omatoimisuutta, sosiaalisuutta sekä kykyä osallistua kesäkahvilan leivonta- ja muihin valmistelutöihin itsenäisellä otteella.

Kahdeksi viikoksi palkkaamme ensisijaisesti nuoria, joilla ei ole lainkaan työkokemusta, ja joiden työllistyminen on haastavaa esimerkiksi jännittämisen tai sosiaalisten haasteiden vuoksi, tai he kaipaavat enemmän tukea työtehtävistä suoriutumisessa. Seurakunnan työntekijä on ohjaamassa työtä koko ajan.

Kahvilatyöntekijän kahden viikon palkka on 480 euroa ja neljän viikon palkka 960 euroa.

Molempiin tehtäviin palkkaamme ensisijaisesti nuoria, joilla ei ole lainkaan tai hyvin vähäisesti työkokemusta. Ensisijaisesti palkkaamme janakkalalaisia 15-16 -vuotiaita nuoria. Valintaprosessiin liittyy viikolla 12 pidettävä haastattelu, johon osa hakijoista kutsutaan puhelimitse.

Kaikille tutustumisjaksoille haetaan 3.3.2024 mennessä oheisen linkin kautta. https://forms.office.com/e/K40t7aGGbQ

Lisätietoja kirkon oppaana toimisesta voi kysyä Maria Penttiseltä puh. 044 7656 955 tai sähköpostilla maria.penttinen@evl.fi ja kesäkahvilatyöntekijänä toimimisesta Lotta Törmäseltä puh. 044 7656 982 tai sähköpostilla lotta.tormanen@evl.fi.

Janakkalan seurakunta on kantahämäläinen maalaisseurakunta. Janakkala elää vahvasti kulttuurista ja luonnosta. Seurakuntäelämän ja -toiminnan keskuksia ovat 500-vuotias Pyhän Laurin kirkko, Turengin ja Tervakosken seurakuntakeskukset kirkkoineen ja peruskorjattu Rantalahden leirikeskus.

Juttilantie 2
14200 Turenki