Kesätyöntekijä hautausmaalle - Keravan seurakunta

Keravan seurakunta hakee kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2024 Sammalojan hautausmaalle.

Tiimimme pitää hautausmaan siistinä ja palvelee haudoilla vierailevia omaisia. Kesätyöntekijät työskentelevät kausipuutarhureiden ohjauksessa ja osana koko hautausmaan työyhteisöämme. Työtehtäviin kuuluu viher- ja kunnossapitotöitä sisältäen mm. kesäkukkien kastelua, kitkentää, nurmikon leikkaamista ja muita vuodenaikakohtaisia ylläpitotöitä.

Edellytämme 18-vuoden ikää, yhteistyökykyä ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Työ on fyysistä ja työskentelemme säällä kuin säällä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä.

Työsuhteet ajoittuvat kesä-elokuulle ja työsuhteen kesto n. 2 kk.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia. Työsuhteissa on 1 kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 3.3.2024. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoRekry-ohjelman kautta sähköisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Seurakuntapuutarhuri Piia Vainio puh. 0400378035, piia.vainio@evl.fi

Keravan seurakunta on 22.000 keravalaisen yhteisö. Se tarjoaa tukea ja toimintaa kaikenikäisille ja mahdollisuuden kasvaa hengellisesti yhdessä.

Keravan seurakunnan hautausmaa sijaitsee Tuusulan kunnan puolella noin kolme kilometriä Keravan keskustasta Kulloontien varrella.

Seurakunnan strategian slogan on: "Usko, toivo, rakasta - Keravan taivaan alla".

Keravan seurakunnassa on tutkitusti hyvä työilmapiiri sekä - viihtyvyys!

Kappelikuja 24
04340 Tuusula