Haemme Kokkolan seurakuntayhtymän yhdeksälle hautausmaalle kausityöntekijöitä hauta- ja puistoalueiden yleishoitoon, kunnossapitoon ja viherrakentamiseen.

Kokkolan seurakuntayhtymä hakee kesätyöntekijöitä Kokkolan seurakuntayhtymän hautausmaille.

Annan, Elisabethin ja Marian hautausmaille 20 henkilöä.
Työsuhteiden pituus on 6 viikkoa, aikavälillä 6.5.-16.6. tai 17.6. - 28.7.

Lohtajan, Kälviän, Ullavan ja Kaustisen hautausmaille 25 henkilöä.
Työsuhteiden pituus on 4 viikkoa, aikavälillä 6.5.-2.6. , 3.-30.6. , 1.-28.7. ja 29.7.- 25.8.

Työaika on 6 h/päivä. Työhön voivat hakeutua vuonna 2007 ja sitä ennen syntyneet.
Hakijalta odotamme reipasta ja positiivista asennetta, kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja täsmällisyyttä.
Tieto mahdollisesta haastattelusta ja valinnasta ilmoitetaan sähköpostitse 5.4.2024 mennessä.

Maanantai - keskiviikko, klo 12-14
Annan ja Marian hautausmaat: Niclas Leminen 050 3147 482
Elisabethin hautausmaa: Bernt Slotte 050 3147 480
Lohtajan hautausmaa: Samuli Anttila 050 3147 523
Kälviän hautausmaa: Timo Alatupa 050 3147 520
Ullvan hautausmaa: Mikko Linnarinne 050 3147 526
Kaustisen hautausmaat: Jarkko Känsälä 050 3147 212

Kokkolan seurakuntayhtymällä on 9 hautausmaata, ja niiden kokonaispinta-ala on noin 40 hehtaaria.
Tyypillisiä työtehtäviä ovat viher- ja yleisalueiden hoito, kuten nurmikoiden leikkuu, kukkien- ja pensaiden hoito, kasvien kastelutyöt ja alueiden puhtaanapito. Hautausmaiden yleishoidon lisäksi seurakuntayhtymällä on haudanhoitotilauksia yksityisille haudoille.
Hautausmailla työskentelee hoitokauden aikana noin 40 kausityöntekijää, noin 50 kesätyöntekijää.

Kesätyössä pääset mukavaan ulkotyöhön avoimessa työyhteisössä.

Läntinen Kirkkokatu 17
67100 Kokkola